Yandex Lamborghini Veriyo ?
-
dolduruyorum dolduruyorum eksik var dıyor anlamadım gitti kabul etmıyor formu
-
HoLyCat bunu yazdı
Bu kutucuğu işaretleyerek Yandex’in kampanyaya kaydım sırasında verdiğim kişisel verilerimi işlemesine, bunların SDM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. ile çekilişin düzenlenmesi amacıyla ve Yandex’in Rusya ve İsviçre’de bulunanlar da dahil olmak üzere Türkiye veya yurt dışında bulunan ilgili kuruluşları (grup şirketleri) ile müşteri ilişkileri yönetimi ve bana Yandex ürün ve hizmetlerinin tanıtımı amacıyla elektronik ticari iletilerin gönderilmesi amaçlarıyla ve Yandex veya ilgili kuruluşları tarafından gerekli görülecek diğer amaçlarla paylaşılmasına rıza veriyorum.
Hadi hayırlı işler
Sonra spam lardan nasıl kurtulurum diye konu açarsınız :)
bide telefon numaramızı paylaşmış oluyoruz :D
-
Buna vereceğim vergi parasına en kral arabayı alırım.
-
BarisYigit bunu yazdı
yandex siksen kurmam diyenlere ;
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.4 (KHTML, like Gecko) Chrome/22.0.1105.412 YaBrowser/1.5.1105.412 Safari/537.4 "ya yandex browser kurucaksın, yada götünü sikicez" sorusuna "tamam abi sikin, kurmycam" diye cevap veren bence gizli ibnedir
-
şöyle şeylere tav oluyorum...
Saatte 100 km hıza sadece 3.7 saniyede ulaşan Lamborghini Gallardo LP560-4’ten tüm dünyada sadece 10 tane var ve biri senin olabilir!
-
O araba 3.7 snde 100km ye ulaşana kadar bizim maaşı bitirir o motor :)
-
zalimadam bunu yazdı
mail adresin @yandex.com olması lazım
-
CAgAtAy bunu yazdızalimadam bunu yazdı
mail adresin @yandex.com olması lazım
yandex zaten dikkatilice doldurdum ama yemedi noktaloı noktasız ne varsa denedım adres değiştirdim olmadı :D
zaten şansım olsa bir şahinim olurdu
-
Amk hayatım boyu form doldurdum hiç bir bok çıkmadı. Bu saatten sonra çıkacak lamborghinin amk. Doldurmuyorum oçları. Her yerim spam oldu amk.
-
DrKill bunu yazdı
Amk hayatım boyu form doldurdum hiç bir bok çıkmadı. Bu saatten sonra çıkacak lamborghinin amk. Doldurmuyorum oçları. Her yerim spam oldu amk.
dfljksdşfsfsdkfjgdflşgkf sdkjfsjkf
hahaha :D