Yandex Metrica

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

interfector bunu yazdı:
    -----------------------------

matr0x bunu yazdı:

Google servislerini taklit ederek nereye kadar gidecek bu yandex çok merak ediyorum.

Google taklit yapınca iyi Yandex yapınca mı kötü :D Google analiytics olmadığı zamanlar sayaç yokmuydu piyasada benzer özellikteki ?

bu işler bilinilirlikle alakalı :F ben yandeze geçicem gizlilik politikasını sevmedim :| yandexe tam destek

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

dunya capinda zurnanin son deligi olamayacak yandexin turkiye endeksli birkac calismasina bakarak google ile mukayese etmek tek kelimeyle kamilliktir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

yandex rusyada en cok kullanılan arama motoru galiba.Bide ben bu video olarak kaydettiği bölümü tam göremedim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

u235 bunu yazdı:

yandex rusyada en cok kullanılan arama motoru galiba.Bide ben bu video olarak kaydettiği bölümü tam göremedim.

Davranış/ Web Visor

Play ikonu var tıklarsan görebilirsin :)

Hatasız Kod Olmaz... :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

adamlar pazar payındaki %0.01 i düşünüyor bizim millet "yandex google ı döver" yada "olur mu ya google her türlü s*ker" diyor. Cumhur bi yerde madem o kadar becerikli coderlar var neden ünlü bi sosyal ağ yok piyasada dediğinde ya bsg git demiştim. Demek ki sektörde geleceği göremiyor muşum. bu kafayla zormuş..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 4126 Toplam Mesaj: 26