Yandex Metrica
-
interfector bunu yazdı:
-----------------------------matr0x bunu yazdı:
-----------------------------Google servislerini taklit ederek nereye kadar gidecek bu yandex çok merak ediyorum.
-----------------------------Google taklit yapınca iyi Yandex yapınca mı kötü :D Google analiytics olmadığı zamanlar sayaç yokmuydu piyasada benzer özellikteki ?
-----------------------------bu işler bilinilirlikle alakalı :F ben yandeze geçicem gizlilik politikasını sevmedim :| yandexe tam destek
-
dunya capinda zurnanin son deligi olamayacak yandexin turkiye endeksli birkac calismasina bakarak google ile mukayese etmek tek kelimeyle kamilliktir.
-
yandex rusyada en cok kullanılan arama motoru galiba.Bide ben bu video olarak kaydettiği bölümü tam göremedim.
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------yandex rusyada en cok kullanılan arama motoru galiba.Bide ben bu video olarak kaydettiği bölümü tam göremedim.
-----------------------------Davranış/ Web Visor
Play ikonu var tıklarsan görebilirsin :)
-
adamlar pazar payındaki %0.01 i düşünüyor bizim millet "yandex google ı döver" yada "olur mu ya google her türlü s*ker" diyor. Cumhur bi yerde madem o kadar becerikli coderlar var neden ünlü bi sosyal ağ yok piyasada dediğinde ya bsg git demiştim. Demek ki sektörde geleceği göremiyor muşum. bu kafayla zormuş..