folder Tahribat.com Forumları
linefolder Web sitesi Güvenliği, DOS - DDOS Saldırıları...
linefolder Yandex, Microsoft, Cocacola Vb. Türkiye Siteleri Hacklenmiş

Yandex, Microsoft, Cocacola Vb. Türkiye Siteleri Hacklenmiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

joe_black bunu yazdı:
    -----------------------------

ayrıca hepsini anladım da yandex'e niye bulaştılar onu anlamadım. arada kaynamış yandex de .

aynen yahu rusları sevmem ama googlenin tekeline karşı yandexi severim desteklerim ama ona niye basmışlar anlamış değilim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WildWamqire
    WildWamqire's avatar
    Erkek

zone bunu yazdı:

joe_black bunu yazdı:

ayrıca hepsini anladım da yandex'e niye bulaştılar onu anlamadım. arada kaynamış yandex de .

aynen yahu rusları sevmem ama googlenin tekeline karşı yandexi severim desteklerim ama ona niye basmışlar anlamış değilim

valal   bende sasırdım yandexi severdim herhalde piyangodan cıktı bkatılar bu nslerde bu var bmalyalım buyuyen bir site:(((:)))

Abure cubure subure dubure re re re tey tey tey
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

WildWamqire bunu yazdı:

zone bunu yazdı:

joe_black bunu yazdı:

valal   bende sasırdım yandexi severdim herhalde piyangodan cıktı bkatılar bu nslerde bu var bmalyalım buyuyen bir site:(((:)))

yandexin yamuğu olmasa dokunmazlardı tahminimce ama belkide ruslarla alakalı bir sıkıntı var yada yandexte cw ile bir sıkıntı olabilir belkide google sever biri tamamen piyango meselesi.. çünkü diğerleri ya Türkleri karalamış yada islama laf etmiş siteler bazılarının sebebini de bilmiyorum ama ses getirme amacı olabilir onlarda.. amaca ulaşmak için feda

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

nic.tr acigidir bu

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

zone bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:

@zone: Nic.tr ye güvenmeselerdi diyorsunda .com.tr alan adını nic.tr den başka bir yerden alamazlar adamlar tekel olduğundan mecbur oradan almak zorunda herkes nasıl güvenmeselerdi diyorsun

sen tr uzntı alsan önceki 3 vakasını bilsen microsofttun tr şubesisin boru değil yada diğerlerinin demez misin nic.tr senin yapacağın işin ben içine  .. diye tekel diye yaptıramaz değillerdir sanırım yanılıyor muyum bu konuda hocam yanılıyosan yanılıyosun de yani

http://www.cyber-warrior.org/435566745

fortynin hesabı da bu sanırım banlamamışlar/kalemi kırılmamış

dese ne olacak Türkiyedeki bürokrasi mantığını bilmiyormusun çözüyoruz hallediyoruz diyecekler tabi ki kim suçlar kendini he tutuk da com.tr uzantısını kapatacak halleride yok mecburi yani

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

koskoca nic te böyle bi açık baya düşündürücü 

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

Bakın görün bunlar ceza bile almayacaklar. Adamlar dns hijack yapmış, birileri index basmış diyor, lolingen o.O

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

lan gmail yok helal olsunmu diyim küfürmü atim bilemedim

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

ne cezası hemde bu ülkede ? !

ayyıldız team denen kişiler botnetleri olduğunu televizyonlarda bangır bangır söyledi bir çok siteye

amaçsız yere saldırıp televizyonlarda sanki legal bir şey yapıyolarmış gibi stüdyolarda ağırlandılar.

bu ülkede cw namus bekçisi olduğunu sanıp bazı siteleri hackledi ve televizyonlara çıkarıldı.

bu adamlar kimdir devlet tarafından desteklenmiyorsa neden bu adamlar ad soyad ortada geziyolar ?

yurtdışında bu iş allura nın dediği gibi yapılırken bu ülkede birilerinin yapmadığı bok kalmayıp televizyonlara kadar çıkartılıyorlar.

cw denen adamların yaptıkları ortada birde bg derneğine kadar kuruyorlar hatta bununlada yetinmeyip hack sitesinin adını tescilliyorlar devlet nezninde.

ben böyle şeyleri görünce vatandaşlığımdan utanıyorum demekki birilerine hukuk işlemiyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

kan çıkmış :D

Toplam Hit: 19377 Toplam Mesaj: 103