Yandex, Microsoft, Cocacola Vb. Türkiye Siteleri Hacklenmiş
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------ayrıca hepsini anladım da yandex'e niye bulaştılar onu anlamadım. arada kaynamış yandex de .
-----------------------------aynen yahu rusları sevmem ama googlenin tekeline karşı yandexi severim desteklerim ama ona niye basmışlar anlamış değilim
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------ayrıca hepsini anladım da yandex'e niye bulaştılar onu anlamadım. arada kaynamış yandex de .
-----------------------------aynen yahu rusları sevmem ama googlenin tekeline karşı yandexi severim desteklerim ama ona niye basmışlar anlamış değilim
-----------------------------
valal bende sasırdım yandexi severdim herhalde piyangodan cıktı bkatılar bu nslerde bu var bmalyalım buyuyen bir site:(((:))) -
WildWamqire bunu yazdı:
-----------------------------zone bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
valal bende sasırdım yandexi severdim herhalde piyangodan cıktı bkatılar bu nslerde bu var bmalyalım buyuyen bir site:(((:)))
-----------------------------yandexin yamuğu olmasa dokunmazlardı tahminimce ama belkide ruslarla alakalı bir sıkıntı var yada yandexte cw ile bir sıkıntı olabilir belkide google sever biri tamamen piyango meselesi.. çünkü diğerleri ya Türkleri karalamış yada islama laf etmiş siteler bazılarının sebebini de bilmiyorum ama ses getirme amacı olabilir onlarda.. amaca ulaşmak için feda
-
nic.tr acigidir bu
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------@zone: Nic.tr ye güvenmeselerdi diyorsunda .com.tr alan adını nic.tr den başka bir yerden alamazlar adamlar tekel olduğundan mecbur oradan almak zorunda herkes nasıl güvenmeselerdi diyorsun
-----------------------------sen tr uzntı alsan önceki 3 vakasını bilsen microsofttun tr şubesisin boru değil yada diğerlerinin demez misin nic.tr senin yapacağın işin ben içine .. diye tekel diye yaptıramaz değillerdir sanırım yanılıyor muyum bu konuda hocam yanılıyosan yanılıyosun de yani
http://www.cyber-warrior.org/435566745
fortynin hesabı da bu sanırım banlamamışlar/kalemi kırılmamış
dese ne olacak Türkiyedeki bürokrasi mantığını bilmiyormusun çözüyoruz hallediyoruz diyecekler tabi ki kim suçlar kendini he tutuk da com.tr uzantısını kapatacak halleride yok mecburi yani -
koskoca nic te böyle bi açık baya düşündürücü
-
Bakın görün bunlar ceza bile almayacaklar. Adamlar dns hijack yapmış, birileri index basmış diyor, lolingen o.O
-
lan gmail yok helal olsunmu diyim küfürmü atim bilemedim
-
ne cezası hemde bu ülkede ? !
ayyıldız team denen kişiler botnetleri olduğunu televizyonlarda bangır bangır söyledi bir çok siteye
amaçsız yere saldırıp televizyonlarda sanki legal bir şey yapıyolarmış gibi stüdyolarda ağırlandılar.
bu ülkede cw namus bekçisi olduğunu sanıp bazı siteleri hackledi ve televizyonlara çıkarıldı.
bu adamlar kimdir devlet tarafından desteklenmiyorsa neden bu adamlar ad soyad ortada geziyolar ?
yurtdışında bu iş allura nın dediği gibi yapılırken bu ülkede birilerinin yapmadığı bok kalmayıp televizyonlara kadar çıkartılıyorlar.
cw denen adamların yaptıkları ortada birde bg derneğine kadar kuruyorlar hatta bununlada yetinmeyip hack sitesinin adını tescilliyorlar devlet nezninde.
ben böyle şeyleri görünce vatandaşlığımdan utanıyorum demekki birilerine hukuk işlemiyor.
-
kan çıkmış :D