Yandex, Microsoft, Cocacola Vb. Türkiye Siteleri Hacklenmiş
-
andrei sen böyle hack konularıyla çok ilgileniyorsunda senin kendi başına hiç birşey yaptığını görmedim ben be hacı :D
-
deneme44 bunu yazdı:
-----------------------------elemana birşey olmaz. çünkü sadece google dnsleri hacklemişler...
şimdi 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 dnslerini ttnetin veya başka dnslerle değiştirin. www.microsoft.com.tr düzgün açılıyor. ama google dnsleriyle erişmeye çalıştığınızda indexe yönlendiriyor.
-----------------------------tmm ben yazacamtım bunu x(
-
CW kendi ayagına sıkmış onları bir bir öperler şimdi merak etmeyin yakalarlar şakalarlar.
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------andrei sen böyle hack konularıyla çok ilgileniyorsunda senin kendi başına hiç birşey yaptığını görmedim ben be hacı :D
-----------------------------hayırlısı.
@serdar
aynen dedigin gibi.
@echoll
bi bok olmaz, baksana adamlar bilisim seminerleri veriyorlar üniversitelerde, gökhan sanlı el atar olaya.
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------andrei sen böyle hack konularıyla çok ilgileniyorsunda senin kendi başına hiç birşey yaptığını görmedim ben be hacı :D
-----------------------------:D :D :D koptum
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------CW kendi ayagına sıkmış onları bir bir öperler şimdi merak etmeyin yakalarlar şakalarlar.
-----------------------------kanka bak gor bi bok yapmicaklar..
ama sen yapsaydin kan alirlardi senden :)
-
A.Q muşlar piyasanın be :D HacıLar ...
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------CW kendi ayagına sıkmış onları bir bir öperler şimdi merak etmeyin yakalarlar şakalarlar.
-----------------------------kanka bak gor bi bok yapmicaklar..
ama sen yapsaydin kan alirlardi senden :)
-----------------------------benim kalbim var benim böyle şeylere
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------Realist bunu yazdı:
-----------------------------:D :D :D koptum
-----------------------------İlgileniyor diye ille hack mi yapmak zorunda ?
-
bu nic.tr nin ilk hacklenişi değilki daha önce de hacklendi sadece bu domainlere basmak cesaret işi okadar cahil cesareti