Yandex Money
-
OttomanSlap bunu yazdıDelinetci bunu yazdı
Aynı sazanlığı bende yaptım, en son paradan vazgeçecektim ama technopatda bi konu gördüm oradaki arkdaşın verdiği yöntemi kullandım. Konuda ki son yorum benim orda yazdıklarımı uygulayıp alışverişinizi yapabilirsiniz. Oradaki mesajımda da yazdım ama buradan da uyarayım, tek seferde alışverişi yapmanız lazım yani paranın bi kısmını bi sitede harcıyım bi kısmını başka sitede ya da daha sonra harcıyım diye düşünmeyin çünkü söylediğim yöntemle alışverişi yaptıktan hemen sonra yandex money hesabınız duraklatılıyor.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/yandex-money-rus-degilseniz-bir-kez-daha-duesuenuen.622296/
Hocam sadece yandex money hesabı kapanacaksa problem yok. Disk hesabımda yedeklerim var çünkü
Hocam yandex hesabınız kapanmıyor, yandex money hesabınızda kapanmıyor sadece bir daha yandex moneyi kullanmak için gerçek rus kimlik bilgilerinizi girin diyor. Yani disk hesabınıza, maillerinize falan bir şey olmuyor.
-
2-3 yıl önce hedelemiştim bişeyler yapmıştım adresi de vladivostock yapmıştım şimdi ne durumda bilmiyorum google A güvenmeyenlerin tercihi.şimdi adresi Londra'da gösterip revolut kullanıyorum ihtiyaç halinde .
-
weskeyy bunu yazdı
2-3 yıl önce hedelemiştim bişeyler yapmıştım adresi de vladivostock yapmıştım şimdi ne durumda bilmiyorum google A güvenmeyenlerin tercihi.şimdi adresi Londra'da gösterip revolut kullanıyorum ihtiyaç halinde .
Revolut bi gelmedi bize anasını satayım. EU'da oturum hakkı yada vatandaşlık istiyor.
-
Kernel_Panic bunu yazdıweskeyy bunu yazdı
Revolut bi gelmedi bize anasını satayım. EU'da oturum hakkı yada vatandaşlık istiyor.
Ben de alamazdım hayatta birader orada yaşıyor.bundan sonra hayatta gelmez sanmam .
-
ya bu amini sikttiimin yandexi baya salak.
haftada bir mail atıyolardı gelin cloudu deneyin diye. bi bakayım dedim baktım fiyatları baya iyi. bi makina açmaya kalktım. bi türlü kartımı falan kabul etmedi.sonra mail attım nası bi kart lazım diye, rus olmanız gerek diye cevap attılar. madem öyle bana niye ingilizce spam yapıyon oç. görüyon türkiyedeyim.
tamam türkiyeliyiz de niye yüzümüze vuruyon zırt pırt
-
Merhaba,
Kendi yandex paramı başka hesaba transfer etmeye çalışırken yine vatandaşlık numarası istedi.
Sanal kart açtım ve transferi sanal kart ile yapmayı istiyordum ancak yapacağım alışverişi tamamlamayı denedim
Sonuç olarak, yandexe attığım parayı kendi yandeximde açtığım sanal kartı kullanarak kendi kendime harcayabilmiş oldum
@pikacu hocama çok teşekkürler