Yandex Türkiye Fan Forumu
-
newtonunkafasi bunu yazdı:
-----------------------------nolanded bunu yazdı:
-----------------------------adsense gibi reklam servisini Türkiye'de başlatacaklar mı? onu da sorun!
-----------------------------Daha önceden sormuştum ve araştırmamı yaptım.
http://yandexwm.com/topic-98-yandex-direct-yandex-e-reklam-vermek-geliyor-page-1.html
-----------------------------desene adsense artık daha dikkatli olmalı.
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Fatih bunu yazdı:
-----------------------------nooluyo ya 2 gün oldu duyalı ortalık yandexe kesti.
-----------------------------google plus içinde öyle diyordum bende yer yutar diye zor geldi millete geçmedi doğru düzgün kimse.
yandex için bişi demeye tırsıyorum :D
-----------------------------inşallah tutar hocam rekabet iyidir fakat ben google kullanmaya devam edeceğim haberiiz ola.
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------yandexe güvenim tam. harita servisini fena kanırtmışlar. adamlar şirinlik de yapıyo. hem rekabet iyidir.
yalnız yandexwm nedir yav :|
-----------------------------http://yandexforum.com 'da bizde hocam. Kısa ve akılda kalıcı olması için webmaster'ın kısaltması olan wm kullanıldı.
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------hocam yanlış anlamada adamlardan para felanmı alıyorsun almasanda bu forum sayesinde para kazanıcaksın dimi ?
-----------------------------Hocam adamlardan para falan almıyorum fan forumuyum. Bu forum sayesinde para kazanmak için şu an bir çalışmamız yok zaten ilk haftadan reklam yerleştirsek kullanıcı kaybederiz. Ancak tabii ki bu kadar yatırım yapıyoruz emek veriyoruz bir şekilde karşılığını almak istiyeceğim.
Benim anlamadığım bu soruyu sizin bana suç işliyormuşum gibi sormanız. Tuhafıma gitti.
-
-----------------------------PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------hocam yanlış anlamada adamlardan para felanmı alıyorsun almasanda bu forum sayesinde para kazanıcaksın dimi ?
-----------------------------Hocam adamlardan para falan almıyorum fan forumuyum. Bu forum sayesinde para kazanmak için şu an bir çalışmamız yok zaten ilk haftadan reklam yerleştirsek kullanıcı kaybederiz. Ancak tabii ki bu kadar yatırım yapıyoruz emek veriyoruz bir şekilde karşılığını almak istiyeceğim.
-----------------------------Hocam siteye Adsense koyma tutunca da :D Yandex reklamı koyarsın :) Umarım Yandex yükselir Türkiye'de ve reklam işine de girer ucundan.
Adsense tekelim diye bi domaltıp s.kmediği kalıyo yayıncıları. Belki beyaz atlı Adsense alternatifimiz Yandex olur :)
Güzel proje bu arada, başarılar. Üye oluyorum.
-
yandex'in default dilini rusça yapması ve hiç beklemediğimiz sayfalarda rusça yazılarla karşılaştırmamız beni deli ediyor. bir de basit tasarım kullanmaya çalışmışlar ama biraz acemi gibi duruyor aslında tasarım. biraz daha üstünde çalışılabilir. metrika ve harita servisleri çok iyi olmuş ama onlara laf yok.
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------newtonunkafasi bunu yazdı:
-----------------------------Hocam siteye Adsense koyma tutunca da :D Yandex reklamı koyarsın :)
-----------------------------bu etkili olur işte, yandex domainli foruma adsense koymak ironi olur.
-
domain tam olmamış gibi geliyor ama fikir çok güzel eğer sen bu işe çok kasarsan hacım.
1.si yandexin şuankinin en az %60 ı kadar daha fazla gelişmesi lazım ve adsense gibi bir reklam olayı çıkarması lazım.
2.Senin bu site için çok çalışman lazım.
Sadece bu 2 sine bakar seninde 1-2 sene sonra yandexin r10 u olman : )
Paranıda kırarsın sağlamından : )
-
yol yakınken domain adını tekrar düşün ve geçmişteki davalık örneklere bak, yandexe duyduğun sempatiden kaynaklanan duygusallığı bir kenara bırakırsak profesyonel ve mantıklı düşünmen için bu şart.
-
Benim anlamadığım bu soruyu sizin bana suç işliyormuşum gibi sormanız. Tuhafıma gitti.
-----------------------------yok hocam yanlış anlama sadece nasıl olcak diye meraktan sordum k.bakma :)