Yandex Türkiye Fan Forumu
-
Google varken yandex kullanmak: İnterneti sadece bir siteye erişmek için kullanmak gibidir,
Robinson_Crusoe,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Google varken yandex kullanmak: İnterneti sadece bir siteye erişmek için kullanmak gibidir,
Robinson_Crusoe,
-----------------------------googleye başka neye ulaşmak için kullanıyorsun acaba ?
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Google varken yandex kullanmak: İnterneti sadece bir siteye erişmek için kullanmak gibidir,
Robinson_Crusoe,
-----------------------------Yandex varken google kullanmak şarkıyı dinlemek için aradığında milyon tane sayfa içinden doğru sayfayı aramaktır. Oysa yandex üzerinden direkt dinlenebiliyor. :)
-Yandex Yöneticileri (Ben değilim :D )
-
bu yandex zorlamayla bu işi tutturabilecek mi çok merak ediyorum.
-
Hocam benimde böyle bir forum açma projem vardı ama sonradan vazgeçtim hyırlı olsun umarım sende yandex te başarılı olurda şu google tekel olmadığını anlarda biraz adam olur....
-
Yandex'i ilk açıldığı zamanlarda kullanmaya başlamıştım, bu televizyon reklamlarından falan önce, şahsen googleden kullanışlı olduğunu düşünüyorum, benim düşümcemdir bu, ancak biraz tasarımı düzenleseler iyi olur.
-
heeh bende ne zaman yapacakalr diye bekliodum :)
esinlenmek gibi isii yoktur.
-
yandexi cok beğendim özellikle mail,haritalar ve mp3 dinleme... foruma gelince güzel fikir ama isim hakkında sorun yaşayacağınız kesin. şimdiden tedbirinizi alın derim. yaşasın girişimci asi ruhlar...
-
sırf googlenın bana şerefsizce gelen gizlilik zımbırtı projesine karşı YANDEXi destekliyorum.. hemen üye oluyoruz tüm bilgiler oraya ;)
-
Beyler 2 Aya Site Davetiyeliğe dönet r10 gibi 5 10 tane üyelik Alın Bari Sonra Sızlamayın Davetiye Daveytiyeee Diye.
NOT: Bu Arada YANDEX çok sağlam gelecek eğer azcık birşey biliyorsam googleden büyükbir düşüş olacak yandex'in arama sonucları tasarım ve diğer özellikleriyle kullanıcı kitlesine çok hızlı bir şekilde ulaşır.. Herşeyi Geçtim Adamlar Reklam yapıyor Reklam Basmışlar Parayı gelecek çabuk gelecek..