Yapay Beslenme [Beyin Fırtınası]
-
AMpul bunu yazdı
Komadaki insanlar 10 sene nasil yasiyor hocam, kaldirip kebap yedirmiyorlar, damardan verdikleri serumla. Mumkun tabii ki ama yemek yeme zevkinden kim mahrum kalmak ister ki?
-
deneyen olursa haberimiz olsun tahribatça
-
Serumu damardan almak yerine konyak şişesine doldurup doldurup alsak işler mi ki :D
-
hocam yaşarsın tabiki ama vucudun ihtiyacı gerçetken bitmiyor makroları ( protein , karbonhidrat, yağ ) karşıladın diyelim. mikrolar var ( vitaminler, mineraller [ ki bu mineraller çok çok az miktarda olman gerekenler bile var 50 yakın bir sayı olması lazım ]) ayrıca çok fazla açlık hissedersin. doymanen temelindeki hormonların çoğu mide ince bağırsak ta basınç var mı ( yiyecek ?) şeklinde açlık hormonları da mide boşsa salgılanır yani durum hep böyledir . çok az olursun halsiz olursun ama yaşarsın
-
Kapsül icat etseler ne güzel olur. :)
@asiminnesli;
Hocam yazın karışık pek birşey anlamadım ama artık mide mi olur bağırsak mı olur bir şekilde kandırılabilir bence.
SkynetX tarafından 07/Şub/16 14:28 tarihinde düzenlenmiştir -
peki bunları alınca da sıçar mıyız ? hepsi yararlı sonuçta, sıçmıyorsak.
sıçmadan yaşamanın formülünü bulduk, patentini alayım.
-
bağırsağa yapılan baskı sanırım suya abanmakla çözülebilir.
vitaminler de multivitamin ile.
sıçar mıyız bilmiyorum ama sıçmama ihtimalimiz yüksek :D
-
ozgunlu bunu yazdı
peki bunları alınca da sıçar mıyız ? hepsi yararlı sonuçta, sıçmıyorsak.
sıçmadan yaşamanın formülünü bulduk, patentini alayım.
İşte bakış açısı buna denir :)
-
https://www.soylent.com/
-
doğal yaşamın dışına çıkmak herzaman insan bededine zarar vermiştir.
keşke dağda taşta çamurda dinazor avlıyor olsaydım. ben her zaman dünya düzeninin dışında yaşamaya çalışan biri oldum.
o devirde de düzene karşı kafama göre yaşardım. faturalaran düna düzennin kölesi olup çıkmışız amk.