folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yapay Beslenme [Beyin Fırtınası]

Yapay Beslenme [Beyin Fırtınası]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Merhabalar, bu akşam aklıma bir konu takıldı. Sizin de fikirlerinizi almak istedim.

Hiç yemek yemeyip günlük 2-3 litre su içerek,

Kişiye göre ayarlanmış dozda protein tozu+karbonhidrat tozu+multivitamin+b12 ile beslenseydik.

Vücudumuz bir zarar görür müydü?

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

aynı soru geçengünde benim aklıma geldi

günlük 1000 gram yiyorsak bunun 

Proteinler %15-20

Karbonhidratlar %50-55

Yağlar %20-30

lifler vitaminler ve minaraller 

tarzında gidiyor insanın günlük alması gereken temel yapı taşlarını toplasak 3 e bölsek hap şeklinde alsak acaba ölürmüyüz :D

furkiak tarafından 07/Şub/16 02:36 tarihinde düzenlenmiştir

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bu adamı çok merak ediyorum,

http://www.haberturk.com/yasam/haber/511405-70-yildir-hic-yemeyen-ve-icmeyen-adam

https://www.youtube.com/watch?v=ARY-yY2ARmc

Robinson_Crusoe tarafından 07/Şub/16 02:24 tarihinde düzenlenmiştir

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

Görür. 

Is sadece onlari almakla bitmiyor. Demir, cinko, çeşitli asitler, mineraller hatta bazi bakteriler bile sağlığın sürdürülmesi için alınması gereken şeylerden. 

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JahR
    JahR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sadece Viski içerekte yaşayabilirsin.  Viskinin ilk çıkış adı '' hayat suyu''.

beyin derki; ya beni kullan, ya da kafana sık ulan!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    şu HintliYi merak ettim. hücresel solunum ürünlerini yeniden çevrime alan bir yapısı mı var acaba? bokunu çevirsen bu kadar uzun yaşayamaz. ⊙_⊙

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek
    JahR bunu yazdı

Sadece Viski içerekte yaşayabilirsin.  Viskinin ilk çıkış adı '' hayat suyu''.

Apolitik tarafından 07/Şub/16 09:32 tarihinde düzenlenmiştir

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sadece Serum yiyerek olabilir. Sen yinede araştır.

küfrederiz villalara kulübeden
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

Komadaki insanlar 10 sene nasil yasiyor hocam, kaldirip kebap yedirmiyorlar, damardan verdikleri serumla. Mumkun tabii ki ama yemek yeme zevkinden kim mahrum kalmak ister ki?

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    tolgasen bunu yazdı

Görür. 

Is sadece onlari almakla bitmiyor. Demir, cinko, çeşitli asitler, mineraller hatta bazi bakteriler bile sağlığın sürdürülmesi için alınması gereken şeylerden. 

hocam ben pharmaton alıyorum. sanırım içinde hepsi var? o sayılmaz mı :D.. içindekileri google dan buldum: Pharmaton, ginseng ekstresi,  A-B1-B2-B6-B12-C-D3-E, biotin, nikotinamid, folik asit, bakır, selenyum, demir, çinko, kalsiyum, manganez, lesitin içeren

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

1 hafta önce serumlu aç susuz 8 gün hastane de yattım safra kesesi muhabbetine sarılık değerlerin düşsün diye 

Hiç bi sıkıntı çekmedim serum adamı iyi besliyo valla canın hiç bişi istemiyo dudaklarım kurumasın diye bi pet şişe kapağı dolusu su alıyodum 1, 2 saatte bi o kadar 

Hemşire serum sayesinde her 30 dk bi bir adet baklava yiyorsun demişti artık ne kadar doğru  bilemem :)

Bi 30 litre serum yedik yalnız belirteyim

piiiranha9242 tarafından 07/Şub/16 13:24 tarihinde düzenlenmiştir

..Morali hep bozuk olan insan..
Toplam Hit: 3133 Toplam Mesaj: 22
yapay beslenme