Yapay Beslenme [Beyin Fırtınası]
-
Merhabalar, bu akşam aklıma bir konu takıldı. Sizin de fikirlerinizi almak istedim.
Hiç yemek yemeyip günlük 2-3 litre su içerek,
Kişiye göre ayarlanmış dozda protein tozu+karbonhidrat tozu+multivitamin+b12 ile beslenseydik.
Vücudumuz bir zarar görür müydü? -
aynı soru geçengünde benim aklıma geldi
günlük 1000 gram yiyorsak bunun
Proteinler %15-20
Karbonhidratlar %50-55
Yağlar %20-30
lifler vitaminler ve minaraller
tarzında gidiyor insanın günlük alması gereken temel yapı taşlarını toplasak 3 e bölsek hap şeklinde alsak acaba ölürmüyüz :D
furkiak tarafından 07/Şub/16 02:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu adamı çok merak ediyorum,
http://www.haberturk.com/yasam/haber/511405-70-yildir-hic-yemeyen-ve-icmeyen-adam
https://www.youtube.com/watch?v=ARY-yY2ARmc
Robinson_Crusoe tarafından 07/Şub/16 02:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Görür.
Is sadece onlari almakla bitmiyor. Demir, cinko, çeşitli asitler, mineraller hatta bazi bakteriler bile sağlığın sürdürülmesi için alınması gereken şeylerden.
-
Sadece Viski içerekte yaşayabilirsin. Viskinin ilk çıkış adı '' hayat suyu''.
-
şu HintliYi merak ettim. hücresel solunum ürünlerini yeniden çevrime alan bir yapısı mı var acaba? bokunu çevirsen bu kadar uzun yaşayamaz. ⊙_⊙
-
JahR bunu yazdı
Sadece Viski içerekte yaşayabilirsin. Viskinin ilk çıkış adı '' hayat suyu''.
Apolitik tarafından 07/Şub/16 09:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Sadece Serum yiyerek olabilir. Sen yinede araştır.
-
Komadaki insanlar 10 sene nasil yasiyor hocam, kaldirip kebap yedirmiyorlar, damardan verdikleri serumla. Mumkun tabii ki ama yemek yeme zevkinden kim mahrum kalmak ister ki?
-
tolgasen bunu yazdı
Görür.
Is sadece onlari almakla bitmiyor. Demir, cinko, çeşitli asitler, mineraller hatta bazi bakteriler bile sağlığın sürdürülmesi için alınması gereken şeylerden.
hocam ben pharmaton alıyorum. sanırım içinde hepsi var? o sayılmaz mı :D.. içindekileri google dan buldum: Pharmaton, ginseng ekstresi, A-B1-B2-B6-B12-C-D3-E, biotin, nikotinamid, folik asit, bakır, selenyum, demir, çinko, kalsiyum, manganez, lesitin içeren
-
1 hafta önce serumlu aç susuz 8 gün hastane de yattım safra kesesi muhabbetine sarılık değerlerin düşsün diye
Hiç bi sıkıntı çekmedim serum adamı iyi besliyo valla canın hiç bişi istemiyo dudaklarım kurumasın diye bi pet şişe kapağı dolusu su alıyodum 1, 2 saatte bi o kadar
Hemşire serum sayesinde her 30 dk bi bir adet baklava yiyorsun demişti artık ne kadar doğru bilemem :)
Bi 30 litre serum yedik yalnız belirteyim
piiiranha9242 tarafından 07/Şub/16 13:24 tarihinde düzenlenmiştir