Yapay Zeka Araçları Megathread: Deneyimler, API Çileleri Ve Geri Bildirimleriniz
-
Şu dönemde en çok neye sevindim biliyor musunuz her boku bilmeye çalışırdım her şeyi öğrenmeye çalışırdım ama hiçbir şeyde uzman değildim yeri geldiğinde yazılım yeri geldiğinde database ,video editleme, müzik editleme, ne bileyim bazen cep telefonu için bot yapma iyi kötü kendim bir çok şeyi yapabilirdim tabi destek aldığım çok arkadaşım var burada şimdi bakıyorum ki bu bilgilerimle yapay zekayla çok güzel şeyler yapıyorum ama ortalıkta ben yazılımcı mıyım diye gezenlerin bir çoğu batmış durumda...
bilgi paylaştıkça güzeldir mottosunu yakalayan herkese selam olsun ...
bu siteye daha fazla yapayzeka araçaları gerekli.. -
KaptaN bunu yazdı
Şu dönemde en çok neye sevindim biliyor musunuz her boku bilmeye çalışırdım her şeyi öğrenmeye çalışırdım ama hiçbir şeyde uzman değildim yeri geldiğinde yazılım yeri geldiğinde database ,video editleme, müzik editleme, ne bileyim bazen cep telefonu için bot yapma iyi kötü kendim bir çok şeyi yapabilirdim tabi destek aldığım çok arkadaşım var burada şimdi bakıyorum ki bu bilgilerimle yapay zekayla çok güzel şeyler yapıyorum ama ortalıkta ben yazılımcı mıyım diye gezenlerin bir çoğu batmış durumda...
bilgi paylaştıkça güzeldir mottosunu yakalayan herkese selam olsun ...
bu siteye daha fazla yapayzeka araçaları gerekli..Valla ben de aynısını düşünüyorum. 1995-2005 arası bilgisayarla tanışan herkesin ortak hikayesi bu; hacker forumları, Kevin Mitnick efsaneleri derken yazılım, grafik, elektronik ne varsa her şeyden biraz bulaştı üzerimize. Şimdi yapay zeka işin içine girince, bizim gibi her şeye burnunu sokan ruh hastaları titana dönüşü verdi.
Liarhack tarafından 11/Haz/26 20:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Yazilim ile ugrasmiyorum, muhendislik cizimleri ve hesaplamalari, gramer kontrol, is ile ilgili herhangi bilmedigim bir konu icin kullaniyorum genelde.
-ChatGPT Pro (Business): 2,000 TRY 6 aylik
-Gemini Pro: 300 TRY 1 yil
-Perplexity: 350 TRY, 3 aylik
Ozellikle ChatGPT Pro'dan cok memnunum.