Yapay Zeka Kodlamada Limite Takılmadan Yapmanın Püf Noktası Yok Mu?
-
serdo bunu yazdıFrodoTheYuzuksuz bunu yazdıserdo bunu yazdıHannibal_King bunu yazdı
Hocam istediğin ürünün hazır scripti ne kadar? Scripti çok pahalı demişsin. %99 ihtimalle senin sıfırdan yazacağın ürün hazır olandan daha pahalıya gelecek. Sürdürülebilirlik bu işte en büyük problem.
Hocam x+medium tarzı bir scripti ortaya karışık o yüzden pahalı sordum 35-40 bin arası
X ve Medium arası script için 35-40 az değil hocam. Biraz insaf.
Bana fazla 😀 asgari ücret ile çalışan biri için fazla
Mevzu aldığınız ücret değil hocam mevzu işin karşılığı.Arada fark var.
-
40K az para değil tabiiki. Karşılığında ne aldığın önemli. Bölgesel fiyatlandırma(regional pricing) varsa bazen %30-40 indirim falan yapıyorlar. Bence indirim olayını bir sor. Scriptin linkini atarsan inceleyelim. Çok özellik var mı 40k eder m, ona bakarız.
-
Headhunterz bunu yazdı
Hocam codex için diyorlar ki ChatGPT ye tüm analizi yaptırıp planı kurdurup codex de sol üzerinden kodlatıyorlarmış. Çünkü ChatGPT de kota sınırı yok diyorlar ben denemedim ama bir bakılabilir.
bu şekilde sol'u limitsiz kullanamazsınız chatgpt chat pro sürümüne kadar destekliyor site üzerinden sol ultra kullanmak isterseniz chatgpt work kullamanız gerekir o da codex limitinden düşüyor... pro < max
akmarky tarafından 09/Ağu/26 19:04 tarihinde düzenlenmiştir