Yapılacaklar Listesi
-
Bugün kü planınız,yarın veya geniş olarak düşünün gelecek zaman da yapmak istedikleriniz,planlarınız neler...
misal ivedik:
-
war hepsini toparlarsam
1- okul bitecek
2- askerlik veya evlilik ikisinin sırasına tam karar veremedim de
-
hoca yanlış anlama ama çok kıytırık başlıkları açmaya başladın son zamanlarda,
diğer dandik forumlar gibi hatta "bugün ne yediniz, bugün sizi ne güldürdü" falan gibi şeyler açacaksın diye korkuyorum...
-
destek@tahribat.com canım benim şikayetleri burda almıyoruz...
-
yarın la ilgili tango nejlaya uğramayı düşünüyorum :D
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
destek@tahribat.com canım benim şikayetleri burda almıyoruz...
-----------------------------hoca benim şikayetim değil de bunu sana bir öneri veya eleştiri olarak söylediğimi farzet...
hemen ayar vermeler tavır almalar falan orta okulda kaldı, "senin yanlışın var" dersin bana biter...
-
dostum demek istedigini anlıyorum forumda kaliteyi düşürecek bi başlık senin degiminle kıytırık başlık açmadım öle bunaltacak kadar da uzun uzun yazılar yapmıyorum c/p ise hiç işim olmaz sadece forum sürekli faal olsun maksadıyla bi kaç eglenceli başlıklar açmak niyetindeyim forumda kalite prensibine sahibim başlıkları açarken ''silinmesi gerekli görülürse zaten silerler'' mantıgıyla açıyorum
-
imzam yeter :)
-
Konu amacindan uzaklasmis durum ve.. foruma uygun olup olmadigini yetkililer kararini verir,gerekirse silinir zaten .. tartisma ortamina girmeye gerek yok
-
1-Okulu bitirebılırım veya bırakabılırım 2 arasında karar vermeye calısıom
2- Sıgarayı bırakmam gerek
-
geniş olarak düşünürsek okulu bitirdikten sonra askerliğide yptıktan sonra kendi tekstil atölyemi açmayı düşünüyorum kumaş üretimi fln (= biras hayal ama olsnbiyolog olupta napcam (= hee tabi perşembe günü de var loto çıkarsa ztn direk kaçacam (=