Yapılacaklar Listesi
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------hoca yanlış anlama ama çok kıytırık başlıkları açmaya başladın son zamanlarda,
diğer dandik forumlar gibi hatta "bugün ne yediniz, bugün sizi ne güldürdü" falan gibi şeyler açacaksın diye korkuyorum...
-----------------------------aynı şeyi bende farkettim zamanında, bkz. yorumum;
---------------
hotboy, 2/27/2009 1:13:14 PM Tarihindesürekli anket tarzı başlıklar açıyor :(
---------------
bencede konu açarken biraz daha seçici olmalısın, konularının tamamı bu şekilde, burası diğer forumlardan biraz daha farklı, eminim bunun sende farkındasındır. diğüer forumlarda açılan saçma sapan konular burda gitmiyor, konuların bir amacı olmalı.
misal şu konular bence hepsi boş
Yapılacaklar Listesi
yabancı biriyle evlenirmisiniz?
evleneceğin insan?
para para para..!!!
Oynadığınız ilk bilgisayar oyunu?
karşı cins olsan yapacağın ilk şey... -
karşı cins olsan yapacağın ilk şey... amma hit almış hea
-
ne yapmak istiyorsunuz anlamış degilim forum kurallarına aykırı bi hareket var mı? boş boş konuşmayın akıllı,efendi olun
hotboy tencere dibin kara senin ki benden kara bu açtıgın konular çok mu düzgün
işte sanat budur
1 aylık Rapidshare hesapları 5 ytl, sınırlı kampanya ;)
Rapidshare tavsiye
BMI Hesaplayıcı (ideal kilonuzu öğrenin)
Sitemi Denermisiniz?
-
zaaa :W
tbt uzay araştırma ekibinden sonra
bu tartışmaları görmek insana huzur veriyor :D
-
krizden kurtulmak için ne yapılacaksa..
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------ne yapmak istiyorsunuz anlamış degilim forum kurallarına aykırı bi hareket var mı? boş boş konuşmayın akıllı,efendi olun
hotboy tencere dibin kara senin ki benden kara bu açtıgın konular çok mu düzgün
işte sanat budur
1 aylık Rapidshare hesapları 5 ytl, sınırlı kampanya ;)
Rapidshare tavsiye
BMI Hesaplayıcı (ideal kilonuzu öğrenin)
Sitemi Denermisiniz?
-----------------------------işte sanat budur : hoşuma giden bir çalışmayı paylaşmışım, sanatsal değeri yüksek
1 aylık Rapidshare hesapları 5 ytl, sınırlı kampanya ;) : piyasanın çok altında rapid hesabı satmışım baya bi kişi faydalandı, yetişemeyenler isyan etti ;)
Rapidshare tavsiye : rapidsharenin yapacağı kampanyayı önceden haber vermişim, ilgilenenenlere çok faydalı oldu bu konu, normalin 3 te 1 fiyatına aldılar premiumları
BMI Hesaplayıcı (ideal kilonuzu öğrenin) :ideal kilo ölçmek için aparat paylaşmışım, diğer arkadaşlar ideal kilolarında olup olmadıklarını öğrenmişler
Sitemi Denermisiniz? : sitem için tavsiye almışım, bunun başkasına bir faydası olmadı, kabul ediyorum ama en azından bana faydası oldu
başka açtığım konu yada attığım mesaj varsa yaz, hepsini açıklayabilirim, boş konu açmadım çünkü daha.
senin konuların ne sana ne bize ne de insanlığa faydası yok ama,..
forum kurallarını iyi oku
kural 2:
Kuralların içerisinde, "Sitede at koşturmak yasaktır", "Sitede amuda kalkmak yasaktır" yazmaması, sitede at koşturulabileceği yada amuda kalkılabileceği anlamına gelmez. Buraya herşeyin yazılması beklenemez. Normal bir insan evladının, adam akıllı oturup düşündüğünde, "bunun yazılması - cizilmesi - kullanılması yasaktır", diyebileceği herşey yasaktır. Bu düşüncesizlik sonucunda sitede uyarı alabilir, banlanabilir ve erişiminiz engellenebilir. Sitede yapacağınız herşey kendi sorumluluğunuz altındadır ve herşey sizi direk bağlayıcıdır. Yaptırım hakkı admin ve modlara aittir ve bu sorgulanamaz.
http://www.tahribat.com/rulelist.asp?rulecat=1&id=28
ayrıca sana gayet güzel bir dille yazmışız, senin tavrına bak, boş boş konuşan biz değiliz bence
-
he he haklısın