folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yaptigim Bir Ceviriyi Nasil Fiyatlandirmaliyim

Yaptigim Bir Ceviriyi Nasil Fiyatlandirmaliyim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    dhmm bunu yazdı

Sevgili dostlar ceviri isiyle daha once hic ugrasmadim. Lakin bir sirket benden yazdiklari bir sistemi Turkce'ye cevirmemi istediler.

Takildigim nokta ise adamlardan ne kdr para isteyecegim. 

Bu isle ugrasan bilen var mi nasil bir yol belirlemeliyim ? Ne adamlari kaziklayayim ne de bedava calisayim...

düz metin çevirmiyorsun sanırım sıstem dedıgın web sıtesı ya da program cevırıyorsan fıyatlar standart tercume fıyatlarını baz almaz olmaz. satır basına fıyat cekebılırsın standart cevırı fıyatının uzerındedir.

Yokhocam adamlar bana 2 exceldosyasi atti. 3 sutun var...

gr(Greek) - en(ENG) - TR(Turkish)

ben hem gr hem eng baz alarak ucuncu sutunu tamamliyorum.

Koskoca sirket hocam ... Ustune ustluk kocca MIS sistem ve bunlar kurulum basina 20.000 euro aliyorken benim onlardan saat basina alacagim 7,5  euro cok degil sanirsam. Cunku su anda calistigim iste fazla mesaide saat basina 7 euro aliyorum. 

Fikrin nedir ? bana kalsa fena  degil...

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    dhmm bunu yazdı

Sevgili dostlar ceviri isiyle daha once hic ugrasmadim. Lakin bir sirket benden yazdiklari bir sistemi Turkce'ye cevirmemi istediler.

Takildigim nokta ise adamlardan ne kdr para isteyecegim. 

Bu isle ugrasan bilen var mi nasil bir yol belirlemeliyim ? Ne adamlari kaziklayayim ne de bedava calisayim...

düz metin çevirmiyorsun sanırım sıstem dedıgın web sıtesı ya da program cevırıyorsan fıyatlar standart tercume fıyatlarını baz almaz olmaz. satır basına fıyat cekebılırsın standart cevırı fıyatının uzerındedir.

Yokhocam adamlar bana 2 exceldosyasi atti. 3 sutun var...

gr(Greek) - en(ENG) - TR(Turkish)

ben hem gr hem eng baz alarak ucuncu sutunu tamamliyorum.

Koskoca sirket hocam ... Ustune ustluk kocca MIS sistem ve bunlar kurulum basina 20.000 euro aliyorken benim onlardan saat basina alacagim 7,5  euro cok degil sanirsam. Cunku su anda calistigim iste fazla mesaide saat basina 7 euro aliyorum. 

Fikrin nedir ? bana kalsa fena  degil...

kaç satır pm atarsan ortalama olarak soyleblırım hocam 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

Sayfası 15 tl

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Karakter sayısına göre fiyatlandırıyorlar sanırım

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

@hipokondriyak  attim pm hocam

@r10aldinho ve sandman Hocalar excelde sutunlari ceviriyorum ve sayfa yok.

Satir basina dedi @hipokondriyak kardesim fakat bazi satirlar kopyala-yapistir onlari katsam mi bilemedim...

Kafam karisti

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı

Satir basina dedi @hipokondriyak kardesim fakat bazi satirlar kopyala-yapistir onlari katsam mi bilemedim...

Kafam karisti

200 250 al hocam 250 de 200 e dusersın 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    dhmm bunu yazdı

Kafam karisti

200 250 al hocam 250 de 200 e dusersın 

200 ney hocam YTL mi euro mu ? :)

Toplam Hit: 1405 Toplam Mesaj: 18