Yaptigim Bir Ceviriyi Nasil Fiyatlandirmaliyim
-
hipokondriyak bunu yazdıdhmm bunu yazdı
Sevgili dostlar ceviri isiyle daha once hic ugrasmadim. Lakin bir sirket benden yazdiklari bir sistemi Turkce'ye cevirmemi istediler.
Takildigim nokta ise adamlardan ne kdr para isteyecegim.
Bu isle ugrasan bilen var mi nasil bir yol belirlemeliyim ? Ne adamlari kaziklayayim ne de bedava calisayim...
düz metin çevirmiyorsun sanırım sıstem dedıgın web sıtesı ya da program cevırıyorsan fıyatlar standart tercume fıyatlarını baz almaz olmaz. satır basına fıyat cekebılırsın standart cevırı fıyatının uzerındedir.
Yokhocam adamlar bana 2 exceldosyasi atti. 3 sutun var...
gr(Greek) - en(ENG) - TR(Turkish)
ben hem gr hem eng baz alarak ucuncu sutunu tamamliyorum.
Koskoca sirket hocam ... Ustune ustluk kocca MIS sistem ve bunlar kurulum basina 20.000 euro aliyorken benim onlardan saat basina alacagim 7,5 euro cok degil sanirsam. Cunku su anda calistigim iste fazla mesaide saat basina 7 euro aliyorum.
Fikrin nedir ? bana kalsa fena degil...
-
dhmm bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıdhmm bunu yazdı
Sevgili dostlar ceviri isiyle daha once hic ugrasmadim. Lakin bir sirket benden yazdiklari bir sistemi Turkce'ye cevirmemi istediler.
Takildigim nokta ise adamlardan ne kdr para isteyecegim.
Bu isle ugrasan bilen var mi nasil bir yol belirlemeliyim ? Ne adamlari kaziklayayim ne de bedava calisayim...
düz metin çevirmiyorsun sanırım sıstem dedıgın web sıtesı ya da program cevırıyorsan fıyatlar standart tercume fıyatlarını baz almaz olmaz. satır basına fıyat cekebılırsın standart cevırı fıyatının uzerındedir.
Yokhocam adamlar bana 2 exceldosyasi atti. 3 sutun var...
gr(Greek) - en(ENG) - TR(Turkish)
ben hem gr hem eng baz alarak ucuncu sutunu tamamliyorum.
Koskoca sirket hocam ... Ustune ustluk kocca MIS sistem ve bunlar kurulum basina 20.000 euro aliyorken benim onlardan saat basina alacagim 7,5 euro cok degil sanirsam. Cunku su anda calistigim iste fazla mesaide saat basina 7 euro aliyorum.
Fikrin nedir ? bana kalsa fena degil...
kaç satır pm atarsan ortalama olarak soyleblırım hocam
-
Sayfası 15 tl
-
Karakter sayısına göre fiyatlandırıyorlar sanırım
-
@hipokondriyak attim pm hocam
@r10aldinho ve sandman Hocalar excelde sutunlari ceviriyorum ve sayfa yok.
Satir basina dedi @hipokondriyak kardesim fakat bazi satirlar kopyala-yapistir onlari katsam mi bilemedim...
Kafam karisti
-
dhmm bunu yazdı
Satir basina dedi @hipokondriyak kardesim fakat bazi satirlar kopyala-yapistir onlari katsam mi bilemedim...
Kafam karisti
200 250 al hocam 250 de 200 e dusersın
-
hipokondriyak bunu yazdıdhmm bunu yazdı
Kafam karisti
200 250 al hocam 250 de 200 e dusersın
200 ney hocam YTL mi euro mu ? :)