Yaptığımız En Çok Zarar Ve Ziyanlar
-
yaptığınız en çok zarar ve ziyanları yazsın herkes
biz yeğenimle köyde ufak bi tarla kenarı ağaçları yakmıştık -
Kendimi yaktım cakmakla,duman oldu hayatım...
-
Washington Dulles Airport daki Hilton a itfaye gelmesını saglamak ( sıgara dumanıyla )
Aynı Hiltonun bahcesıne işemek.
Amerikan meclısıne zıppo cakmakla gırmek. -
yeni yapılan inşaatlardan birini içi nitro gliserin dolu avucunun içine sığacak kadar demir topla uçurmak
inanmayanlar warsa cokta *ikimdeydi
hala içim yanıyo çünkü -
hahaha....
merak ettim hangi yilda oldu birader bunlar? -
yazları camını açan ahalinin camından içeri torpil atardık hele bi keresinde bi tuvalet camından içeri attık adamda içerde sıçıyomuş meğerki adam şok olmuştu bütün bina bizi kovaladı , bizde çok kaliteli bi iş çıkardığımızı anladık ve o günden itibaren hep tuvaletleri hedef aldık
-
23 kişi bir arabayı ters çevirmiştik :)
-
küçükken evin bahçesindeki sigara izmaritlerini toplayıp yakıp içmiştik bi arkadaşla en büyük zararım budur heralde baya bi içmiştik gözler kan çanagı olmuş bizim eve gittik direk anladılar :D ama sigara içmiom içmemde bi hevesmiş öyle baya küçüktük işte :P :D
-
yasamak ;yasayabilmek
-
buna benzer bi konu açılmıştı daha önce "en büyük tahribatınız" die..
-
En büyüklerinden biri dere kenarında elma çapalamaya gittiğimizde salak arkadaşlarımdan birinin geyiğine çetiliği tutuşturması oldu,söndürecez diye daha da yayıldı,orman 56 oldu, dere kenarından su çeke çeke,kazma kürek nihayet söndürdük, ağaçlara,yanan bitkilere baktıkça içim acıdı valla.
Toplam Hit: 5169 Toplam Mesaj: 17