Yaptığınız En Büyük İğrençlik ? :)) (Fırlamalık)
-
lisedeyken derste kalemi ağzına sokan kızları izler tenefüstete kalemlerini alır şeyime sürerdim buyuk zevk veriyodu o zaman
-
ben fırlatmanın tekiyim arkadaşlar hangii kötü şeyimi anlatayım bilmem anlıcanız kadarıyla cin.. şeytan doğmuş yani ben ama en güzel pisliğimi anlatayım hep kız arkadaşımın pc sini çökertirdim ama bigün arkadaşımın birisi bir virüs verdi ve anakartını yakmıştım kız arkadaşımın eee tabi çökertince bi format oluyo du ama ana kart(boart)yanınca öle deil ve pc 2 ay gelmedi tamirden bide üstüne üstün 200$ para almış servisciler onu hiç unutamıyorum işte
-
bir anım daha genel eve gitmiştik arkadaşla o zamanlar 17 yaşında falanız ilk kez arkadaşımın birisi gidiyo ben se daha önceleride gitmiştim selma die bir karı vardı arkadaşım çekiniyodu girdikten sonra gidelim die tutturdu bende gitmek istemiyorum arkadaş bana da ısmarlıcaktı tabiki karı neyse ben bi işim var die ayrıldım selmaya dedim ki bu çok utanıyo bunu çek kendine doğru bişiler yap demiştim ve oda çocuğu şöle çağırmıştı hayatım gelirmisin dedi oda yok ben gidiyorum demişti kadında gel len buraya bok çuvalı demişti o an öle bir gülmüştüm ki çocukta baya bi kilolu ama:D
-
arkadaşlar bende anı çok ama anlatmaya kalksam oooo buna ömür yetmez yaw neyse
-
detay bunu yazdı:
lisedeyken derste kalemi ağzına sokan kızları izler tenefüstete kalemlerini alır şeyime sürerdim buyuk zevk veriyodu o zaman
OHAA sen hakkaten sapikmişsin beah ortak
-
Konu GEYİK!!GENEL'de ne işi var? Yer secerken konuyu sectıgınızın onda bırı kadar dusunsenız yanlıs yere acmazsınız yasadıgınız hadıselerı anlattıgınız yazıları..
-
bana devamlı para harcatan ve arkamdan başka konuşan kız arkadaşımı her zamanki gibi internet cafeye götürmştüm.yine parası olmadığını biliyordum.3/4 saat oturttuktan yanından kaçtım.cafeci arkadaşada parayı vermeden bırakmamasını ikaz ettim..kız en son cepten beni arayıp ağlıyordu.kontörüde bitmiş.gece 11'e kadar sap erkeklerle dolu bir cafede oturmuş.şimdi yolda görüyor yolunu değiştiriyor..
-
Triumph muhahahahahahahaha hll olsun vesselam..
-
müdürü parmakladım
-
bende numara cok ilk olarak ortaokul ve lisenin ilk yillerinda erkeklik hormanlarimin fazla kaynasmasindan kizlara yapmadigimi birakmamistim kantin siralari olur ogle arasinda bilirsiniz okuyruklarda dayamadigim ellemedigim kiz kalmadi bikeresindede sinifa kiz atmistim kizi siraya yatirmistim resmen ustune ciktim oksamaya basladim kiza giciktim biraz onceden arkadaslara haber vermistim bizi basin diye arkadaslarda tamzamaninda bastilar ve tantana cikardilar herkeze yaydilar olayi tabi kiz kipkirmizi olmus oyle bir aglamistiki kiza uzuldum ama giciklik yapmisti bana birkere kizla herkez 1 hafta gir gir gecti kiz depresyona girdi resmen sonra sucu bana atti abisini filan cagirmisti tabi ben durumu gorunce vinladimm 2 gun okula ugramadim okula gitmemek okadar tatli gelmidtiki 1 haftadan uzunsure okula gitmemistim tabi ensonunda babam yakaladi internet kafede sans eseride kizin tekine mail atmak icin girdigim sirada gelmisti ama en buyukcesayi ben okula gelmedigim gunlerde kaybolan yoklama kagitlari icin beni suclamislardi ve okuldan atacaklardiki ispatlayamadilar tabiki okuldan kactigim gunler siniftaki kankilere yoklama kagidini yirttiriyodum dogal olarak yada defteri saklatiyordum
Toplam Hit: 13062 Toplam Mesaj: 51