Yaratıcılığınızı Geliştirin - Nil Gün (Audio CD)
-

Başarılı insanların ortak özelliği yaratıcı olmalarıdır. Yaratıcılık, iş hayatının rekabet ortamında şir- ketlere avantaj sağlayan unsurdur. Hayatın temelinde yaratıcılık vardır. Tüm değişimlerin, gelişimin, evrimin kıvılcımıdır yaratıcılık. Yaratıcılık bir öğrenme sürecidir. Ama öğretmen ve öğrenci aynı kişidir. Yaratıcı gücün tüm evreni düzenlemesi ne ilginç. Yaratıcılık tanrıyla oyun arkadaşı olmaktır. Tüm çocuklar sanatçıdır. Problem büyüdüklerinde sanatçı kalmamalarında. Her insanın özünde yaratıcılık vardır. Yaratıcı boyutumuza “sezgisel zihin” ile ulaşıyoruz. Bu CD yaratıcılığınızı ve sezgilerinizi güçlendirmenize yardımcı olacaktır. CD’nizin ilk bölümü bilinçli zihin programlamasını, ikinci bölümü bilinçaltına yönelik ve müzik içine gizlenmiş subliminal mesajları içeriyor.
http://hotfile.com/dl/64501123/87d5af0/Yaratclnz_Gelitirin(Nil_Gn).rar.html
-
NLP saçmalığı hala piyasa yapıyo mu acaba?
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Bu nlp değil ayrıca nlp saçmalık değil ;)
-
Paylaşım için teşekkürler,
-
Nil Gün hanımın hemen hemen bütün cd'lerine sahibim, eğer talep olursa yükleyebilirim.
-
Fatih bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Bu nlp değil ayrıca nlp saçmalık değil ;)
-----------------------------Nil Gün Türkiye'nin en bilinen NLPcilerindendir. ayrıca bana göre saçmalığın önde gidenidir. insanı robotlaştırır, gaz vermeye çalışır. birileri de bundan para kazanır.
iddialı NLP kitaplarını okuyup ya da bu cdleri değişip zengin olan var mı? hayatı değişen? e hani NLPnin vaadi buydu?
-
Bi tanıdığım var kişisel gelişim üzerinde 50 tane kitap okumuştur ve her kitapta "kendinizi gerçekleştirin, değişim sizin elinizde, deli gibi para kazanacaksınız..." felan yazmasına rağmen bunların hiçbirine sahip olamadı.
-
iddialı NLP kitaplarını okuyup ya da bu cdleri değişip zengin olan var mı? hayatı değişen? e hani NLPnin vaadi buydu?
-----------------------------İlk olarak bu paylaştığım şeyin Nlp ile alakası olmadığını tekrar vurgulamak istiyorum.
İkinci olarak gerçek Nlp'nin yukarda saydığın gibi vaatleri yok, bunları nerden duyduğunu merak ediyorum.
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------İlk olarak bu paylaştığım şeyin Nlp ile alakası olmadığını tekrar vurgulamak istiyorum.
İkinci olarak gerçek Nlp'nin yukarda saydığın gibi vaatleri yok, bunları nerden duyduğunu merak ediyorum.
-----------------------------hocam kusura bakma ama paylaştığın şeyin ne olduğundan bihabersin.
lütfen bunu hakaret olarak algılama. yapıcı eleştiri olarak düşün. paylaşım hevesini baltalamak veya seni üzmek hiç istemem.
-
nilgün full seti var bende tüm cdleri var isteyen varsa yollayım ona dvd olarak ücretini alırım ha;)
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------hocam kusura bakma ama paylaştığın şeyin ne olduğundan bihabersin.
-----------------------------Hocam ben paylaştığım şeyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Sen Subliminal Zihin Programlaması ile Sinir Dili Programlamasını (NLP) karıştırıyor olmalısın.