Yaratıcılığınızı Geliştirin - Nil Gün (Audio CD)
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
Fatih bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
NLP saçmalığı hala piyasa yapıyo mu acaba?
-----------------------------Bu nlp değil ayrıca nlp saçmalık değil ;)
-----------------------------Nil Gün Türkiye'nin en bilinen NLPcilerindendir. ayrıca bana göre saçmalığın önde gidenidir. insanı robotlaştırır, gaz vermeye çalışır. birileri de bundan para kazanır.
iddialı NLP kitaplarını okuyup ya da bu cdleri değişip zengin olan var mı? hayatı değişen? e hani NLPnin vaadi buydu?
-----------------------------bak pro abi muhalefet olsun diye yazmıyorum ama cey leno şova geçenlerde bi nlpci adam çıktı.bayağı eski ve taşaklı bi nlp ciymiş kendisi.adam imza dağıtırken bi adam arkada sıralardan heyecanla ön sıraya geçip onunla tanışmak için deliyomuş.neyse adamı çağırmış yanına buyrun diye adamla aralarında geçen diyalog şu
-Siz benim hayatımı değiştirdiniz, bundan 3 ay önce beş kuruşsuz ve meteliksizdim
-Gerçekten büyük bir başarı olmalı, ne işle uğraşıyorsunuz?
-Kadın satıyorum ve size olan borcumu ödemem gerek.(ve adamın yanında o sırada 5 kadın varmış :D )
-Yok yok kesinlikle gerekli değil teşekkür ederim :D
-
Fatih bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------hocam kusura bakma ama paylaştığın şeyin ne olduğundan bihabersin.
-----------------------------Hocam ben paylaştığım şeyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Sen Subliminal Zihin Programlaması ile Sinir Dili Programlamasını (NLP) karıştırıyor olmalısın.
-----------------------------bosver hocam onun görevi böyle her konunun azına sıcmak :)
merak ettim bir indirip bakıcam
-
Fatih bunu yazdı:
Nil Gün hanımın hemen hemen bütün cd'lerine sahibim, eğer talep olursa yükleyebilirim.
-----------------------------Bunu bu şekilde severek yapman ve hiç bir ücret talep etmemen çok hoş paylaşımda bulunman dileklerimle,
-
hocam istek var. ekle sen bütün cd lerini bu ablamızın. indirelim