"Yarbayım Çok PKK'lı Vuruyor. Heron'u Düşürün"
-
Bugün gazetesi, terörle mücadelede büyük katkı sağlayan insansız hava aracı 'Heron'larla ilgili inanılması güç bir iddia ortaya attı.
Gazetenin haberine göre PKK'lı teröristlerle irtibatlı havacı bir subayın görüştüğü üst rütbeli bir subay, "kendi adamlarımız" dediği teröristlere çok zayiat verdirdiği gerekçesiyle Heronlar'ın düşürülmesi ya da koordinatlarının değiştirilmesini istedi. İsimleri tespit edilen iki subaya da soruşturma açıldı.Devamı Ve kaynak: http://www.haberturk.com/gundem/haber/532558-yarbayim-cok-pkkli-vuruyor-heronu-dusurun
Sizce Doğrumduur ?.... Devamını Okumanızı Tavsiye Ederim..
-
olabilir köstebek kaynıyo ortalık...
-
eğer doğruysa burdan onlara ne çocukları olduğunu biri söylesin..6 saat daha ban yemek istemiyorum şu *.ç ları için.
-
doğrudur...
90'larda polis özel harekatın pkk'dan ele geçirdiği (seri numaraları bilinen) ve tsk'ya teslim edilen cephane tekrar polis özel harekat tarafından pkk'nın elinde yakalandı. olayı rapor eden emniyet amirinin raporu önce sümen altı edildi sonra israrı üzerine meslekten ihraç ettiler. bahsettiğim amir 2005'te atv'ye çıkıp bu hadiseyi anlattı.
ama şimdi birileri çıkıp yine taraf ve benzeri yayın organları yalan yazıyo, amerikan ajanı bunlar diyecek.
babam polis, kuzenim yarbay, birçok arkadaşım subay-astsubay...
oturduğum yerden atmıyorum...
-
Tsk'ya her seferinde toz kondurmayanlar, eleştirilmesine izin vermeyenler şimdi çıkıp konuşsun.
Tsk'nın öğrenci alım sistemi zaten baştan yanlış. Devlet şuan Tsk'dan çok daha dürüst ve namuslu.
-
bok at izi kalsın. ergenekon kafes balyoz bilmem ne planlarınıda cıkardılar iddia aşamasında bile ortalık birbirine girdi. medya carsaf carsaf haber verdi. aynı medya bunların tahliyelerine önemsizmiş gibi az yer verdiler. ne oldu boku attık izi kaldı
-
10 dk önce düştü piyasaya
Fırtına Paşa'nın MAFYA Albay'ından şok sözler
Alın buda taze ses kaydı:
http://www.dailymotion.com/video/xe1e7n_balyozycu-paya-firtinaynyn-syrdayy_news
-
nabalım yani sen bunu yazdın diye , TSK yı silip RTE ye mi tapalım?
Edit: metin editorunde bi sacmalık war :S
-
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------
Tsk'ya her seferinde toz kondurmayanlar, eleştirilmesine izin vermeyenler şimdi çıkıp konuşsun.
Tsk'nın öğrenci alım sistemi zaten baştan yanlış. Devlet şuan Tsk'dan çok daha dürüst ve namuslu.
-----------------------------öyle yahu hala tvlere çıkıp tsk karalanmaya çalışılıyor diye bağıranları anlamıyorum tsk böyle adamları içinden temizlemeli, bunlar gerçekten var, bu olay ne kadar doğrudur bilemem ama bu görüş ve düşüncede, kaos ortamı yaratmak ve bundan çıkar sağlamak isteyen, vatan düşmanı insanlar var.
tsk bunları ayıklayıp adam akıllı yargılayıp cezalarını kesmedikçe karalanmaya devam edecek, tsk baştan sona revizyona gitmeli ve birileride tsk karalanıyor diye bağırmamalı, ergenekonu bahane edip birini daha aldılar diye bağırmamalı.
ha ben bunu neye dayanarak yazdım abimin şırnakta askerde(üst teğmen) yaşadıklarına ve gördüklerine dayanarak yazdım, bunlar malesef gerçekler ve böyle insanlar askerin arasında mevcut.
haberin devamında 1 gecede çıktıklarıda yazıyor, gerçekse kimlerin elindeyiz bir düşünün...
-
artık herşeye inanırım bu ülkede...
-
akp yokken veya daha pasifken Cumhuriyet ve Ordu karsıtlarının sesleri cıkmıyodu. kafalarını kumdan cıkarmıyolardı genelde. tıpkı bdpliler gibi. şimdi sesleri daha gür cıkıyo