"Yarbayım Çok PKK'lı Vuruyor. Heron'u Düşürün"
-
Emin olmamakla beraber olabilir diyorum.Çünkü askerin içinde köstebek olmazsa terör çoktan biterdi.Tabi bunun başka yönleri ve sebepleri de var ama genel olarak durum bu.
Yalnız köstebeklik ve direct müdahale farklı şeyler.Nasıl olurda kendi elimize kendimiz vuruyoruz ? bu bir çelişki.Kesin delil olmadan suçlama yapamayız..
-
Bu habere güldüm o kadar güldüm ki hemde...
Bugün gazetesi, Taraf Gazetesi, Star Gazetesi, Zaman Gazetesi ve diğer benzer medya unsurları; şu kritik dönemde dahi sadece ve sadece sansasyon peşinde koşabiliyor ya ; helal olsun böyle ihaneti insan kendine yapamaz!
Helal olsun, Allah bu gazetenin başındakilere öyle bir yüz vermiş ki; kağucuk olsa bidaha yüzü olmaz insan önüne çıkacak lan ne şerefsiz adamlarsınız ne götveren adamlarsınız bee - Aselsan eşşek gibi kendi aracımı yapacam diye uğraşıyo, sırf bu gazete ve diğerleri hala İsrail'e bağlı kalalım diye Heronlara gizli yönden önem vurguluyo - resmen Heronların gizli reklamı var haberde , bu kadar mı şerbetlendi beyniniz amk! -
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
cLust3R bunu yazdı:
nabalım yani sen bunu yazdın diye , TSK yı silip RTE ye mi tapalım?
Edit: metin editorunde bi sacmalık war :S
-----------------------------Yazdığın mesajdan ne kadar bağnaz ve at gözlüklü olduğunu gösterdin
Adamın kelimesinden bağnazlığı nasıl çıkardın ?
Şimdi 'yandaş' medyanın haberine göre; Türkiye'nin her ailesinden bir ferdinin olduğu kabul edilen Türk Silahlı Kuvvetleri'ni alıp çöpe mi atalım ?
Ulan ne adamlar geldi geçti bu ülkeden , burak Tayyib'i , daha ne taşşaklılar geldi - ne oldu ? Hepsi gitti, tek baki kalan Ordu'muz...
Siktirsin pezevenkler, Heron reklamından başka olayın içerisinde amaç varsa bidaha buraya yazmam bişey amk :) -
C_e_Z_a bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
cLust3R bunu yazdı:
-----------------------------nabalım yani sen bunu yazdın diye , TSK yı silip RTE ye mi tapalım?
Edit: metin editorunde bi sacmalık war :S
-----------------------------Yazdığın mesajdan ne kadar bağnaz ve at gözlüklü olduğunu gösterdin
Adamın kelimesinden bağnazlığı nasıl çıkardın ?
Şimdi 'yandaş' medyanın haberine göre; Türkiye'nin her ailesinden bir ferdinin olduğu kabul edilen Türk Silahlı Kuvvetleri'ni alıp çöpe mi atalım ?
Ulan ne adamlar geldi geçti bu ülkeden , burak Tayyib'i , daha ne taşşaklılar geldi - ne oldu ? Hepsi gitti, tek baki kalan Ordu'muz...
Siktirsin pezevenkler, Heron reklamından başka olayın içerisinde amaç varsa bidaha buraya yazmam bişey amk :)
-----------------------------TSK yı kim olusturur sen ben değilmi. savas cıksa kim savasıcak tsk değilmi. TSK sucluysa demekki hepimiz sucluyuz. Abd bize ne zaman demokrasi getiricek merakla bekliyorum (!)
-
Kimse TSK yı silelim demiyor zaten orası bizim ocağımız.
Ama şöle hemen yok rte yok akepe yok öle yok böle sıktı aga artık.
Sürekli sürekli az ilerlensin ya
-
polise güvenim sıfır dan da az tarafa hele hiç inanmam
-
habere doğru yanlış şeklinde bir yargı getirmiyorum lakin:
her kurumda çürük olur. bunu aklına kazımayan tipler hala koca bir kurumu zan altında bırakmaya çalışıyor... yazık.
-
evet öyle
-
vatanima milletime devletime bayragima Turklugume dilime dinimee muslumanligimaa ecdadima ve ulkeme en ufak zarar verenleri Allah kahreylesin ne diyimki baskaa