Yardım Yapacağız Tahribat, Toplan ! (Güncelleme Tarihi 21.12.2013) Toplanan 3188.13
-
DJ_Alper bunu yazdı
arkadaşlar normal bilgisayarları yoksa masa üstü felan
kendi aramızda toplayalım
işte birisi ana kart birisi işlemci birisi hdd derken parçaları reneye göndersek rene toplarmıki?
Yok abi bilgisayar odası var, Fatih Projesi başlatıldığı için Meb projeksiyon ve bilgisayar dağıtımını durdurmuş 1-2 seneye kadar akıllı tahya veririz diyorlarmış. Bi mürit meb'den isteyin verirler kampanyaya gerek yok diyordu da bugün görüştüm böyle bir cevap aldım.
Armada nickli mürit'de sagolsn pm atmış, P4 masaüstü var yollayım mı diye, kargosu filan astarı yüzünden pahalı olur diye engel oldum. İsteyen öğretmen arkadaşlarımız varsa onunla irtibata geçsinler, yollamak isterse başka okullara da bi faydası olsun.
-
helal beyler tebrikler süper gidiyoruz gorundugu kadarıyla, okul da yaptırırız biz bu gidisle amk. :)
-
nurk bunu yazdı
helal beyler tebrikler süper gidiyoruz gorundugu kadarıyla, okul da yaptırırız biz bu gidisle amk. :)
hababam sınıfı geldi nedense aklıma.
-
hocalar, demekki yapılabiliyomuş. Bence her ay yapılmalı bu tür bişey.
-
Gözlerim yaşardı amg biz neymişiz
-
Bir arkadaşıma teklifi götürdüm durumu uygun bir dille anlattım. Sağolsun 50 TL katkı yaptı. EFT olarak gönderdim.
-
O değilde düğün dernek yapan arkadaşlarımız olursa ola ki dara düşerlerse demek ki el birliği olduktan sonra kısa sürede bile olsa istedikten sonra bişiyler çıkabiliyoruz bu aileden gözlerim yaşardı bu tablodan bi kez daha gurur duydum sizlerle arkadaşlar...
-
Aslında Elimizdeki fazla parçaları felan birbirimiz gönderebiliriz ...
sabit bir konu olsa miilet elinde fazldan ne avrsa birbirine yollar..
-
helal olsun valla başta rene ve bu organizasyonda emeği geçen herkese
-
Tebriklerden bir demet.