Yardım Yapacağız Tahribat, Toplan ! (Güncelleme Tarihi 21.12.2013) Toplanan 3188.13
-
Televizyon ve alınan malzemelerin üzerine "Öğrencilerin kullanımı için alınmıştır, başka amaçla kullanılmasın" tarzında silinmeyecek bir yazı yazmak lazım aslında. zira bi kaç zaman sonra okul müdürünün odasına konulabilir o lcd mesela :)
-
nukeshore bunu yazdı
Televizyon ve alınan malzemelerin üzerine "Öğrencilerin kullanımı için alınmıştır, başka amaçla kullanılmasın" tarzında silinmeyecek bir yazı yazmak lazım aslında. zira bi kaç zaman sonra okul müdürünün odasına konulabilir o lcd mesela :)
necroshine ile konuştuk hocam televizyon işini, Kırıkkale kargo şubesindeydi dün akşamdandır şuan okulda değilim teslim edilmiş de olabilir
-
mfatihbodur bunu yazdınukeshore bunu yazdı
necroshine ile konuştuk hocam televizyon işini, Kırıkkale kargo şubesindeydi dün akşamdandır şuan okulda değilim teslim edilmiş de olabilir
Tepe tepe kullanın hayrı sana ait =)
-
Eyvallah hocam ben onu sabitletirim kimse sokmez bi daha ordan :) Cok duygulaniyorum bu olanları gordukce neymisiz biz boyle..
-
mfatihbodur bunu yazdı
Eyvallah hocam ben onu sabitletirim kimse sokmez bi daha ordan :) Cok duygulaniyorum bu olanları gordukce neymisiz biz boyle..
Şu lanet olası bankalara borcum olmasa daha fazla yardımda bulunmak isterdim elimden geldiği kadar yardım ettim hayrını görün.
-
Benm de arabaya gaz alacak param kalmadi :D reneye solicem bana yardim konusu acsin. Hocam cok sagolasin yaptiginiz ve yapacaginiz yardimlar icin cocklar adina tesekkur ediyorum tekrardan
-
mfatihbodur bunu yazdı
Benm de arabaya gaz alacak param kalmadi :D reneye solicem bana yardim konusu acsin. Hocam cok sagolasin yaptiginiz ve yapacaginiz yardimlar icin cocklar adina tesekkur ediyorum tekrardan
Yahu ikidir yazıyon 3-4 gündür araba neyle gidiyor :)
Arabasına gaz koyamayan Öğretmen olur mu!
-
AnaMuhalefet bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Yahu ikidir yazıyon 3-4 gündür araba neyle gidiyor :)
Arabasına gaz koyamayan Öğretmen olur mu!
Benzinde :) icim aciyor benzini kullandikca gerci sagolsun araplar gaza zam koyunca :D
Ikidir yaziyom da rene ciddiye almiyor napim :P
-
Hocalar yazmaya vaktim yok kisaca necroshine mürit in yolladigi tv okula teslim edildi. Altta ona yazdigim msji kopyaladim konuyu ordan ogrenebilirsiniz. Kargo yollarken mutlaka isim girin. Teslim almak problem oluyor. Muhammet Fatih Bodur yazabilirsiniz
S.a hocam anca nete grebildim bugun oglen saarlerinde tv yi teslim aldim. Isim yazmadigin icin teslim almak biraz zor oldu kime geldiğini bilmedikleri icin de mudur teslim alamamis. Son anda ben akillarini gelmisim de cagirdilar teslim aldim :) ogretmenler odasina koymaktan vazgectik yemekhaneye koydurcam cocuklar kullansin rahatca diye. Rene ler geldiklerinde toplu tutanak tutulup demirbasa yazilcak. Bide tesekkurlerini iletmemi istedilar bu projeden cok memnunlar :)
-
Gelecek hafta sonuna kadar konu kalsın, sonra toplanan parayla aralım ürünleri gidelim artık zaten 3 milyara yaklaşıyor nerdeyse yeter miktar.