Yarım Kalan Yazılım Projeleri Sitesi
-
Güzel bir proje olacağı benziyor.
-
Bende veririm zamanında sucu(gülmeyin leyynn) diye bir program var.
-
iyi proje araklarim ama bence 10.000 satirlik flaan kod paylaşım bu yarım kaldı diyenler olmazsa takip edilir
-
Sıfırdan cms tarzı bir kodlama olacaksa arayüz çizelim :P
-
güzel fikir. site üzerinden satışta yapılabilir mi? yani dediğin gibi misal; kayıt takip yazdım aslında bayağı detaylı ama tek bi yer kullanıyo. bunu biraz geliştirip fiyatı şu kadardır deme imkanımız olur mu?
-
github gibi bişi olmazmı yani herkes proje paylaşsa kaynak kodu ile birlikte sonra oradan geliştirip yayınlasa hatta yardım alsa nasıl olur.
-
Abü şimdi bikere site adı sayesinde kullanıcının beklentisini vasat düzeyine cekecegimiz icin beklentiler yüksek olmayacaktır. yine de boyle bir çöplüğün satisinda araci olmak istemem.
Fakat madem böyle bir istek var. her userin kendi paypal satış sayfasının linkini yayınlamasını sağlayabilirim yada tepedeki bosluga isteyenin sayfasina ozel banner koymasını sağlayabilirim.
-
RebelliouS_SouL bunu yazdı:
-----------------------------github gibi bişi olmazmı yani herkes proje paylaşsa kaynak kodu ile birlikte sonra oradan geliştirip yayınlasa hatta yardım alsa nasıl olur.
-----------------------------Abü öyle birşeye girebilecek zaman ve enerjim yok, hazır bi cozumu varsa dusunebilim belki. yapabileceğim en iyi şek google code sayfa linkini yayınlamak, kullanıcı oraya koyar ne koyarsa.
-
oha süper proje. yıllardır aranan kan bulundu :|
program dışındaki projeler sisteme dahil mi ? yani yarım kalmış bi forum sistemi, blog sistemi, scriptler vs ?
fikirler ve konsept aşamasındaki şeyler dahil mi?
-
abi üyelikli bi sistem olur..
atıyorum zarting zort programı'nı siteye yazan adam koyar.. editör mü inceler artık admün mü biri bakar eder kodlara temiz mi saglıklımı
sonra onaylanır yayınlanır isteyen indirir kullanır isteyen indirir geliştirir ? bu tarz nasıl olabiliy ki ?
ama mutlak bi kontrol şart bence.. kim ister hastane röntgen programı indirip 24saat pc'si röntgenlensin ? :D