Yarım Kalan Yazılım Projeleri Sitesi
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------abi üyelikli bi sistem olur..
atıyorum zarting zort programı'nı siteye yazan adam koyar.. editör mü inceler artık admün mü biri bakar eder kodlara temiz mi saglıklımı
sonra onaylanır yayınlanır isteyen indirir kullanır isteyen indirir geliştirir ? bu tarz nasıl olabiliy ki ?
ama mutlak bi kontrol şart bence.. kim ister hastane röntgen programı indirip 24saat pc'si röntgenlensin ? :D
-----------------------------sonunu iyi bağlamışın :D
-
aga wordpress kurun madem :| ne diyelim haızr nazır olmaz ama oda belirli bi yere kadar 15 mb mıydı neydi üzerine izin vermiyo dosya yüklemeye.
-
siteden reklam geliri elde etme gibi bi amacın yoksa github dabir organizasyon üzerinde yayınlayabilrisin. hem böylece yazılımları geliştirmek isteyenler için büyük kolaylık olur.
(tahribat adlı organizasyon bende bu arada)
-
Ya bide asp.net de yazılmış sorunsuz bir forum scripti varmı bildiğiniz?
ama kastırmasın
Aslında windows serverda ve sqlserverda calisacak asp haric her turlu script olur
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Ya bide asp.net de yazılmış sorunsuz bir forum scripti varmı bildiğiniz?
ama kastırmasın
Aslında windows serverda ve sqlserverda calisacak asp haric her turlu script olur
----------------------------- -
herkesin sıkıntısı galiba eş dost bi hevesle program ister yapar verirsin adam kullanmaz bile :)
-
aslında bizim böle bi modülümüz var. ama pasif kalıyor sitede hep
http://www.tahribat.com/download.asp
burayı biraz daha akfif hale getirip üyelerin dosya yükleyebileceği bişeye çevirin aynı hesaba çıkar.
hemde kontrole gerek bile olmaz. dandik içerik yükleyen ab ye gider.
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Ya bide asp.net de yazılmış sorunsuz bir forum scripti varmı bildiğiniz?
ama kastırmasın
-----------------------------dahada cıkar sanırımda bukadar buldum şimdilik.
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------HolyOne bunu yazdı:
ama kastırmasın
-----------------------------
tahribat :| -
Noneyim bunu yazdı:
FCN bunu yazdı:
-----------------------------HolyOne bunu yazdı:
ama kastırmasın
tahribat :|
-----------------------------altı çizili bold yere dikkatini çekmek isterim :)