Yarım Saatte 1$ Kazanmak İsteyenler İçeri Lütfen
-
ptc yada pts ile uğraşan arkadaşlar vardır bence bırakın hepsini tavsiye edeceğim sitelere üye olun hem güvenilir hemde emeğinizin karşılığı olan paralar kazanın hem de oturduğunuz yerde. ben şu an kullanıyorum ödeme de aldım isteyen olursa kanıt sunabilirim zaten 1 günde ödeme yapıyolar isteyen deneyebilir hem referanslı hem de referanssız link vereceğim teşekkür etmek isteyen refli linkten üye olursa memnun olurum. herkese bol kazançlar
refsiz link :( : www.cashle.com
siteyle ilgili tanıtım blogu : nakitletr.blogspot.com
Mod : ref yasaktır.
-
valla bu tarz siteleri zamanında baya denemiştim en son 2 sene mi ne önce bi hesap açmıştım "surveyhead" den son 6-7 aydır anketlerini yaptım 10 kadar geçen ay 25$ aldım paypala ama uğraşmam daha deymiyor çünkü uğraştığına
-
bunda survey le falan uğraşmıyosun çok kolay görevler var onları yapıosun bende uğraştım survey ptc falan ama alayı yalan kalıo bunun yanında bide sağlam site günde 10 dolar bile kasılır vakit olsa sınırı yok yani.
-
denemek lazım ama hemen ödeme yapıp yapmaması önemli bir konu.
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------denemek lazım ama hemen ödeme yapıp yapmaması önemli bir konu.
-----------------------------sabah ödeme isterseniz akşam 8den sonra yatırıyorlar. en geç 1 gün sonra yatıyor
-
ödemeyi nasıl yapıyorlar? Paypal felan hesabım yok
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------ödemeyi nasıl yapıyorlar? Paypal felan hesabım yok
-----------------------------paypal,alertpay, çek te gönderiyolar ama türkiye ye gönderirler mi bilmiyorum ben paypaldan alıyorum
-
bide referans olayı türkiye için pek kazanç sağlamıyor ref linkini üye olan arkadaşları görüp yardımcı olayım diye koydum ref başına 0.01 $ kazanıyorum merak eden olursa. hiç bişe yani :D
-
hacı tam olarak ne yapıyoz bi anlatsan?
-
MiqRoP bunu yazdı:
-----------------------------hacı tam olarak ne yapıyoz bi anlatsan?
-----------------------------kardeş sana görevler veriyor onları yapıyorsun. mesela: şirket ismi veriyor gogle da şirketin websitesini bul linkini buraya yapıştır diyor
vb. birsürü görev var istediğini yapıosun hepsinin kazandırdığı para farklı. en çok how to relevant 33 thing ya da 40 thing diye bi görev var o kazandıryor. onun açıklaması da verdiğim blog adresinde var gayet güzel bi şekilde
-
müridler ben de bi HYIP sitesine para yatırdım 1 haftalık vadelisinden, bakalım neler olucak.. parayı alırsam yazıcam tarikata herkes faydalansın.