folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Yarın Akşama Kadar Telefon Alacağım Ama Hangisi ??

Yarın Akşama Kadar Telefon Alacağım Ama Hangisi ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

yarın köye göçtüğümüz için telefon almalıyım ama seçemiyorum istediğim şeyler bunlar:

3g görüntülü konuşma olsada olur olmasada.

İnternette video izleyebilmeliyim.(wireles olmalı)

Office programlarını, adobede belgelerini açabilmeliyim.

Yüksek çözünürlükte video izleyebilmeli ( 5800 da izleyebildiğim hd gibi duran videonun formatı neyse o işte )

Oyunları açmalı hareket sensörüyle bağlantılı oyunları oynayabilmeliyim.

Hafızası yüksek olmalı.

Hemen her türlü telefon oyununu açmalı uygulaması bol ovi gibi bişeyi olmalı.

Kamrea pek sorun değil 2,3,4,5,6 hepsi olabilir.

Yaani canım sıkıldığında işimi görmeli tabi birde samsungun bazı modellerinde şarj la kulaklık aynı yerde olmuyor yani öyle olmasın.

bunlara uygun 5800 var onuda symbyanı bırak diyorlar birde geçen yıl 500 olan telefon şimdi 560 olmuş bana android al dediler bu isteklere uygun makul fiyatlı bir telefon varmı ?

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

akakcecom dan  500 600 arası  samsung ve  htc  androidlere bakabilirsin seni tatmin edecektir meraklanma

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

internetten almayı pek düşünmüyorum yarın elimde olmalı köyde inanın zaman geçmeyecek yoksa. htc hangi model dün sitedse tartışıyorlar telefona bir baktım 1600 tl :S

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

formaldehit bunu yazdı:
    -----------------------------

internetten almayı pek düşünmüyorum yarın elimde olmalı köyde inanın zaman geçmeyecek yoksa. htc hangi model dün sitedse tartışıyorlar telefona bir baktım 1600 tl :S

hayır int al demedim hocam ordan ii ce araştırabilirsin begendiğin modeli soyle yorumlayalım.

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

500-600 liraya söylediği niteliklere sahip bişey çok zor bulursun bence senin istediğin Galaxy TAB P1000 veya P1010 yanına da bi blutut kulaklık çaktınmı tamamdır. Çok kral makinalardır.Tavsiye ederim

Edit elden satın alacaksan pahalı olur.100 lira fark yersin gibime geliyor kampanya olmadığı sürece

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

whopper bunu yazdı:

500-600 liraya söylediği niteliklere sahip bişey çok zor bulursun bence senin istediğin Galaxy TAB P1000 veya P1010 yanına da bi blutut kulaklık çaktınmı tamamdır. Çok kral makinalardır.Tavsiye ederim

:S

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

5800 da bunların hepsi var ancak ondada bir sürü sorun çıktı birde android diyorlar hocam pek öyleyse,

HTC TATTOO SILVER

nasıl sizce ??

ama ekranı küçük geldi yav android olunca birde tam olara kne oluyor sybyan ile androidin farkı ne ki herkes android diyor ??

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

HeYeT bunu yazdı:

whopper bunu yazdı:

:S

neyine şaşırıyon hacı? adamın söylediği vasıflarını tam karşılıyor :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

formaldehit bunu yazdı:

5800 da bunların hepsi var ancak ondada bir sürü sorun çıktı birde android diyorlar hocam pek öyleyse,

HTC TATTOO SILVER

nasıl sizce ??

ama ekranı küçük geldi yav android olunca birde tam olara kne oluyor sybyan ile androidin farkı ne ki herkes android diyor ??

symbıan eskidi hocam yavas yavas desteği kesiliyor android yeni bi işletim sistemi ve gelecek vaadediyor kesinlikle uygulamalarıda  gün geçtikçe artmakta.

android al.

matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

550 ye Nokia C6-01 al . 

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

WitchKing bunu yazdı:

550 ye Nokia C6-01 al . 

Yeni telefon alanlara allah rızası için symbian önermeyin.sonra adamıda pişman etmeyin.Nokia bırakıyor symbiandesteğini ilerde açıkta kalır.

Android bak kardeşim bu arada totoo da fena değilmiş 

Toplam Hit: 4554 Toplam Mesaj: 45