folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Yarın Akşama Kadar Telefon Alacağım Ama Hangisi ??

Yarın Akşama Kadar Telefon Alacağım Ama Hangisi ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

flasta sıkıntı varmış peki BUNUN TARAYICISI YERİNE OPERA SKYPE GİBİ BİRŞEY YÜKLESEM YADA VİDEONUN DOLMASINI BEKLESEM ACABA YYİNE O DONMA OLURMU Kİ ? BU SORUNUN CEVABINIDA ALIRSAM SANIRIM BU TELEFONU ALACAĞIM.

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

YA EN ÖNEMLİ İKİNCİ SORUM UYGULAMA ARARKEN İDEOS X5 DİYE Mİ ARAYACAĞIM YOKSA ANDROİD DİYEMİ BU ÇOOKK ÖNEMLİ ?? BİLMİYORUM :d

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

UPPP

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

formaldehit bunu yazdı:
    -----------------------------

YA EN ÖNEMLİ İKİNCİ SORUM UYGULAMA ARARKEN İDEOS X5 DİYE Mİ ARAYACAĞIM YOKSA ANDROİD DİYEMİ BU ÇOOKK ÖNEMLİ ?? BİLMİYORUM :d

android markete gircen hacım telefonu kendisi tanıyor ah ah bide alabilsem şu telefonu

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

3G Sİ YOK O BİRAZ DÜŞÜNDÜRÜCÜ AMA KESİNLİKLE BU OLMALI YA GERÇEKTEN HARİKA

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    goruntulu konusma o kadar onemli bi olay degil bence su zamanda. 3g destegi vardir bu verilen telefonlarda merak etme. 3g goruntulu konusma demekte degildir bu arada veri hizi artmistir.

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asdeccc
    asdeccc's avatar
    Erkek

RIM BlackBerry Bold 9900

Profil: Güçlü işlemcili, son BlackBerry OS'a sahip mesajlaşma telefonu.

Avrupa çıkış tarihi: 2011 yazı.

Özellikler: Mekanik QWERTY klavye, 2.8 inç dokunmatik ekran, WLAN, HSPA +, 5 megapiksel kamera ve HD video kaydı, A-GPS, microSD ile genişletilebilen bellek, Bluetooth, dört bantlı GSM.

İşletim sistemi: BlackBerry 7.

Başka gezengenlerde de hayat var mı diye merak ederiz, Sanki bu gezegende yaşamayı becerebilmişisiz gibi .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

ve yeni telefonum ideos x5 560 tl :) yardımlarından dolayı tüm tahribat ailesine teşekkürler.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

formaldehit bunu yazdı:

ve yeni telefonum ideos x5 560 tl :) yardımlarından dolayı tüm tahribat ailesine teşekkürler.

aldın mı la :) nerden aldın nasıl aldın niye aldın .... aldın :)

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

araştırdım arkaasında with google yazması bile güzel şahane birşey 5800 a bin basar bu arada söyleyeyim çin markasıymış ama duydumki vodafon kendi adına çıkardıı tüm markalar huawei miş :D yani hep kendi adını gizli tutmuş. gerçekten güzel birşey.

Toplam Hit: 4549 Toplam Mesaj: 45