Yarın Akşama Kadar Telefon Alacağım Ama Hangisi ??
-
flasta sıkıntı varmış peki BUNUN TARAYICISI YERİNE OPERA SKYPE GİBİ BİRŞEY YÜKLESEM YADA VİDEONUN DOLMASINI BEKLESEM ACABA YYİNE O DONMA OLURMU Kİ ? BU SORUNUN CEVABINIDA ALIRSAM SANIRIM BU TELEFONU ALACAĞIM.
-
YA EN ÖNEMLİ İKİNCİ SORUM UYGULAMA ARARKEN İDEOS X5 DİYE Mİ ARAYACAĞIM YOKSA ANDROİD DİYEMİ BU ÇOOKK ÖNEMLİ ?? BİLMİYORUM :d
-
UPPP
-
formaldehit bunu yazdı:
-----------------------------
YA EN ÖNEMLİ İKİNCİ SORUM UYGULAMA ARARKEN İDEOS X5 DİYE Mİ ARAYACAĞIM YOKSA ANDROİD DİYEMİ BU ÇOOKK ÖNEMLİ ?? BİLMİYORUM :d
-----------------------------android markete gircen hacım telefonu kendisi tanıyor ah ah bide alabilsem şu telefonu
-
3G Sİ YOK O BİRAZ DÜŞÜNDÜRÜCÜ AMA KESİNLİKLE BU OLMALI YA GERÇEKTEN HARİKA
-
goruntulu konusma o kadar onemli bi olay degil bence su zamanda. 3g destegi vardir bu verilen telefonlarda merak etme. 3g goruntulu konusma demekte degildir bu arada veri hizi artmistir.
-
RIM BlackBerry Bold 9900
Profil: Güçlü işlemcili, son BlackBerry OS'a sahip mesajlaşma telefonu.
Avrupa çıkış tarihi: 2011 yazı.
Özellikler: Mekanik QWERTY klavye, 2.8 inç dokunmatik ekran, WLAN, HSPA +, 5 megapiksel kamera ve HD video kaydı, A-GPS, microSD ile genişletilebilen bellek, Bluetooth, dört bantlı GSM.
İşletim sistemi: BlackBerry 7. -
ve yeni telefonum ideos x5 560 tl :) yardımlarından dolayı tüm tahribat ailesine teşekkürler.
-
formaldehit bunu yazdı:
-----------------------------
ve yeni telefonum ideos x5 560 tl :) yardımlarından dolayı tüm tahribat ailesine teşekkürler.
-----------------------------aldın mı la :) nerden aldın nasıl aldın niye aldın .... aldın :)
-
araştırdım arkaasında with google yazması bile güzel şahane birşey 5800 a bin basar bu arada söyleyeyim çin markasıymış ama duydumki vodafon kendi adına çıkardıı tüm markalar huawei miş :D yani hep kendi adını gizli tutmuş. gerçekten güzel birşey.