Yarın İphone 6S Tanıtılacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Beklenenler :

- Megapixel çözünürlüğü arttırılmış kamera.

- 6'da olan bükülme sorunlarını düzeltmek için güçlendirilmiş kasa.

- 2 GB ram ve daha fazla işlemci

Şahsi kaanatim Apple 2 GB rami seneye iPhone 7'ye saklayabilir.

Ayrıca iphone 6s ile iPhone ailesine gül kurusu rengide eklenecek. Bayanlar için gül kurusu rengi güzel fakat sonuçta her türlü o telefon 10 liralık kılıfa girecek. :(

https://www.youtube.com/watch?v=qnmrrYtmRnY

Videodaki telefon çakmadır.

mkyb tarafından 08/Eyl/15 02:28 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

önce ios 9 ile gelecek ekranı bölme ve çoklu işlem için 2 gb ram şart onun içinde ipad air 2 ve üstü ( yani 2 gb ram gerekli) dediler 

sonra üretim raporlarına göre 1 gb ram ile devam dediler.   iphone 6s   , 6s plus ve 6c çıkabilir.

6s ve 6s plus 2 gb ram c ise  1 gb ile devam edebilir.

şöyle söyliyim iphone 6 da hiçbirşey değiştirmese ve sadece yeni renk seçeneği bile eklese bu yılda en çok satan cihaz olur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şu ekranları saglamlaştırsan amk her dustugunde kırılıyor.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

şu ekranları saglamlaştırsan amk her dustugunde kırılıyor.

Şimdi daha beter force touch panel olacak ekranın altında bir kırsan 500 liradan aşağı yaptıramazsın.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

kamera cok iyi iphoneda ama bir 5s ve note3 kullanicisi olarak iphoneda yaptigim tek is telefon gorusmesi ve muzik dinlemek baska da birboka yaramiyor.

pushbullet vnc viewer teamviwer  anydo vs ozellik.beklemiyor ben anca standart kullaniciyim diyorsaniz apple al gec 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

kamera cok iyi iphoneda ama bir 5s ve note3 kullanicisi olarak iphoneda yaptigim tek is telefon gorusmesi ve muzik dinlemek baska da birboka yaramiyor.

pushbullet vnc viewer teamviwer  anydo vs ozellik.beklemiyor ben anca standart kullaniciyim diyorsaniz apple al gec 

http://shiftdelete.net/iphone-6s-apple-in-sitesinde-gorundu-63800

bu arada vnc team vs. alası var ki team androidde yokken ios da vardı.

ben pek standart kullanıcı sayılmam herşeyi yaparım ip6 baa yetti :)  ( android den çıkınca cep telefonlarının gerçekten hızlı ve seri olabileceğini görmüş oldum =)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Hazırlayın iki aylık maaşları

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

15temmuz 2015 de (daha 2ay dolmadı) iPhone 6 aldım, ilk kutudan çıkan cihazın ekranın sol altı oynuyordu götürdüm apple Store a vidaları değiştiler, sonra yine başladı götürdüm yeni cihz verdiler .verdikleri cihaZla eve gittim yine sağ altta çıt çıt oynuyor ekran.yine vidaları değiştirdiler.2gün önce 2. Kez kasa eğilme probleminden 0cihaz verdi apple Store.

umarım 6s de bu sorun olmaz, ev Arkadaşlarımın 2sinde de 6var , ikisininde ekranı havada ama yinede götürünce direk 0 cihaz verdiği için Appledan babası yok yinede satışlar son Hız devam

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Desene, kapitalist tiyatronun bu seneki perdesi sergilenecek.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

satışa ne zaman çıkar acaba?

goo.gl/qBNZmW
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

5s den 6s Plus a geçeceğim eğer 2gb ram ile gelirse.

Ehl-i Byte
Toplam Hit: 3842 Toplam Mesaj: 29
iphone 6s