Yarın İphone 6S Tanıtılacak
-
Beklenenler :
- Megapixel çözünürlüğü arttırılmış kamera.
- 6'da olan bükülme sorunlarını düzeltmek için güçlendirilmiş kasa.
- 2 GB ram ve daha fazla işlemci
Şahsi kaanatim Apple 2 GB rami seneye iPhone 7'ye saklayabilir.
Ayrıca iphone 6s ile iPhone ailesine gül kurusu rengide eklenecek. Bayanlar için gül kurusu rengi güzel fakat sonuçta her türlü o telefon 10 liralık kılıfa girecek. :(
https://www.youtube.com/watch?v=qnmrrYtmRnY
Videodaki telefon çakmadır.
mkyb tarafından 08/Eyl/15 02:28 tarihinde düzenlenmiştir -
önce ios 9 ile gelecek ekranı bölme ve çoklu işlem için 2 gb ram şart onun içinde ipad air 2 ve üstü ( yani 2 gb ram gerekli) dediler
sonra üretim raporlarına göre 1 gb ram ile devam dediler. iphone 6s , 6s plus ve 6c çıkabilir.
6s ve 6s plus 2 gb ram c ise 1 gb ile devam edebilir.
şöyle söyliyim iphone 6 da hiçbirşey değiştirmese ve sadece yeni renk seçeneği bile eklese bu yılda en çok satan cihaz olur.
-
şu ekranları saglamlaştırsan amk her dustugunde kırılıyor.
-
h2run bunu yazdı
şu ekranları saglamlaştırsan amk her dustugunde kırılıyor.
Şimdi daha beter force touch panel olacak ekranın altında bir kırsan 500 liradan aşağı yaptıramazsın.
-
kamera cok iyi iphoneda ama bir 5s ve note3 kullanicisi olarak iphoneda yaptigim tek is telefon gorusmesi ve muzik dinlemek baska da birboka yaramiyor.
pushbullet vnc viewer teamviwer anydo vs ozellik.beklemiyor ben anca standart kullaniciyim diyorsaniz apple al gec
-
hipokondriyak bunu yazdı
kamera cok iyi iphoneda ama bir 5s ve note3 kullanicisi olarak iphoneda yaptigim tek is telefon gorusmesi ve muzik dinlemek baska da birboka yaramiyor.
pushbullet vnc viewer teamviwer anydo vs ozellik.beklemiyor ben anca standart kullaniciyim diyorsaniz apple al gec
http://shiftdelete.net/iphone-6s-apple-in-sitesinde-gorundu-63800
bu arada vnc team vs. alası var ki team androidde yokken ios da vardı.
ben pek standart kullanıcı sayılmam herşeyi yaparım ip6 baa yetti :) ( android den çıkınca cep telefonlarının gerçekten hızlı ve seri olabileceğini görmüş oldum =)
-
Hazırlayın iki aylık maaşları
-
15temmuz 2015 de (daha 2ay dolmadı) iPhone 6 aldım, ilk kutudan çıkan cihazın ekranın sol altı oynuyordu götürdüm apple Store a vidaları değiştiler, sonra yine başladı götürdüm yeni cihz verdiler .verdikleri cihaZla eve gittim yine sağ altta çıt çıt oynuyor ekran.yine vidaları değiştirdiler.2gün önce 2. Kez kasa eğilme probleminden 0cihaz verdi apple Store.
umarım 6s de bu sorun olmaz, ev Arkadaşlarımın 2sinde de 6var , ikisininde ekranı havada ama yinede götürünce direk 0 cihaz verdiği için Appledan babası yok yinede satışlar son Hız devam
-
Desene, kapitalist tiyatronun bu seneki perdesi sergilenecek.
-
satışa ne zaman çıkar acaba?
-
5s den 6s Plus a geçeceğim eğer 2gb ram ile gelirse.