Yarın İphone 6S Tanıtılacak
-
piradomim bunu yazdı
15temmuz 2015 de (daha 2ay dolmadı) iPhone 6 aldım, ilk kutudan çıkan cihazın ekranın sol altı oynuyordu götürdüm apple Store a vidaları değiştiler, sonra yine başladı götürdüm yeni cihz verdiler .verdikleri cihaZla eve gittim yine sağ altta çıt çıt oynuyor ekran.yine vidaları değiştirdiler.2gün önce 2. Kez kasa eğilme probleminden 0cihaz verdi apple Store.
umarım 6s de bu sorun olmaz, ev Arkadaşlarımın 2sinde de 6var , ikisininde ekranı havada ama yinede götürünce direk 0 cihaz verdiği için Appledan babası yok yinede satışlar son Hız devam
Apple geleneği bozmadı zaten. İlk çıkan ana modeller her zaman sorunlu.
iPhone 3G : İşlemciyi yavaş koyup telefonun video çekme özelliğinin olmaması. Saçma ama öyle.
iPhone 4 : Telefonu eline alınca anteni kapattığın için çekim gücünde azalma.
iPhone 5 : Kasada çizilmeler ve soyulmalar.
iPhone 6: Bükülme, ekran ayrıklığı.
Apple S serisinde düzeltiyor tüm hatalarıını.
Ayrıca verilen değişim cihazları sıfır değil bayağı refurbished cihaz yani sıfırlama. Mesala Apple senin sorunlu cihazı alıp düzeltiyor kasasını sıfırlayıp tekrardan değişim cihazı diye başkasına veriyor. Apple her türlü karda bu konuda. Üstelik müşteri gözünde prestij kazanıyor.
mkyb tarafından 08/Eyl/15 16:38 tarihinde düzenlenmiştir -
An itibariyle tanıtım başladı.
-
mkyb bunu yazdı
An itibariyle tanıtım başladı.
nerden izliyosun hocam?
-
https://www.youtube.com/watch?v=Om7qXE2YPT4 burda yayını var
-
Apple Watch 2 geliyormuş. Türkiye'de ilk satışa başlanacak ülkeler arasında. İlk Apple Watch şarjıyla vs berbattı bu saaten umudum var.
Edit : Pardon yeni saat gelmiyor sadece yazılımı güncellemişler.
-
Ulan her sene bir serisi çıkıyor.Milletin aldığı elinde patlıyor.
Daha ıphone 4 dün piyasanın en iyi telefonuydu.
-
Tekkeli bunu yazdı
Ulan her sene bir serisi çıkıyor.Milletin aldığı elinde patlıyor.
Daha ıphone 4 dün piyasanın en iyi telefonuydu.
Dün dediğin 2010.
5 yaşında telefon iPhone 4. Zamana ayak uydurmak gerek.
Bu arada 12 inç ekranlı iPad Pro güzel olmuş.
-
İnsanoğlunun beklediği gün geldi, yarın arabayı satıp ayfon 6S alacam arvadını skim..
-
bitince yenilikleri özet geçebilir misiniz ?
-
ben iphone mini bekliyordum. kucuk ekranli 4-4.2 inc bir ekran yeterli buyuk ten kacmaya baslamak gerek bence. ozellik ile bisikte veya arac kullanirken cok sorun kocaman telefon.