Yarın Ölüceğinizi Bilseniz Ne Yaparsınız!!!
-
Evet yarın ölüceğinizi bilseniz ne yapardınız. O kadar Sorduk İlk cevabıda Ben vereyim.
Ben Olsam Hayattan intikamımı alırdım nasıl olsa öleceğim hiç olmassa yanlız gitmeyim :)
-
ben bulduğum cc ler ile para havale ederim o bi günde er içer eğlenirim.
-
Ben şiir işine girerdim son gun iki üç şiir yazardım sora kesin popüler olurdu o şiirler arkada adımız kalırdı. Bi de çocuklar fln para kazanır ünlü olurdu.
-
valla ben gider bi camiye kapanır, ibadet ederdim heralde a.q yattıkmı bi daha dönüşü yok yabe ne şehittir ne gazi bok yolu gitti bizim niyazi olmıyalım
-
fistan aga snn yas 30 fln mi?
-
bugün intihar ederim...
-
CoLLeGe bunu yazdı:
bugün intihar ederim...
oda güzel -
yumurta kapıya dayandaımı ibadete mi başlnırmış olm it yap şimdi ne olucagı belli değil .... :D
-
burdaki commonwealth bank daki butun hesaplardan para cekerdim once kendi adima ordan ordan baska birinin adina aktarirdim bari geride kalanlar kurtulsun..
-
Walla ben kendimi dondurturdum param yok ama bilim heriflerine yalwarırıdım.Abi derdim bii günden n'olcak yarın geçsin hemen çıkartırsınız falan derdim.Sonra yarın geçince ölmekten kurtulurdum.Ne de olsa hayata bii kez geliyoz diimi....
-
sinirlendiğimde bişey yapamadığım adamların kafasına sıkarım sonra bi tane araba çalarım polislerden kaçmaya çalışırım etrafımı sararlarsa çatışmaya girerim kurtulursam devam edrim kurtulamzsam kendime sıkarım heralde... :)) yada kızlara tecavüz ederim hep hayal ettiğim kişileri bulur tecavüz eder bi köşeye atarım................sonra da gidip camiye kendi cenaze namazımı kılarım
Toplam Hit: 14375 Toplam Mesaj: 55