Yarın Sınav Var Çalıştınızmı Lan :)
-
ulen 1 haftadır çalışıyom 3 ders var altdan yönetim bilgi idare eder iş sosyal süper şu maliyet bi kafama girmiyo anında beynimden siliniyo ne iştir anlamadım :)
sizde durum ne?
-
Alper imzan her şeyi ifade ediyo canım :)
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
Alper imzan her şeyi ifade ediyo canım :)
-----------------------------msnde ki iletim maliyet muhasebesi kasıyom evet 4 gündür kasıyom kasıyom bi bk olmuyo kafayı yiyecem la
-
maliyet muhasebesi + finansal yönetim bu ikisini hiç açmadım bile.. finallerde bakarz artk:D
-
god bunu yazdı:
maliyet muhasebesi + finansal yönetim bu ikisini hiç açmadım bile.. finallerde bakarz artk:D
-----------------------------abin 75 almış finansalda bütde :) ehe ehe maliyetde 1 soru yüzünden kaldım abi vizeye bir bak gir yoksa finalde bir yerini yırtsan olmuyo ben maliyetden54 aldım vize düşüktü kaldım 57 alsam geçiyodum
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------god bunu yazdı:
-----------------------------abin 75 almış finansalda bütde :) ehe ehe maliyetde 1 soru yüzünden kaldım abi vizeye bir bak gir yoksa finalde bir yerini yırtsan olmuyo ben maliyetden54 aldım vize düşüktü kaldım 57 alsam geçiyodum
bize askerlik yolu göründü desene amk:) -
god bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------god bunu yazdı:
bize askerlik yolu göründü desene amk:)
-----------------------------abi bak şimdi 2 sene aynı sınıf tekrarı olunca kaydın siliniyor ve 1 defaya mahsus tekrar kayıt yaptırabiliyorsun 2 yıllık mezunu ve 3. sınıfa devam ediyorsan 2 yıllık tecill hakkında oluyor ama baştan başladın önünde 2 yıl var 2 yılda tecil hakkınvar bu durumda 2. hakkında 2 yıllda okulu bitirmek zorundasın yoksa yaylalar yaylalar :)
-
imzan da çok battı şimdi bana:p
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ulen 1 haftadır çalışıyom 3 ders var altdan yönetim bilgi idare eder iş sosyal süper şu maliyet bi kafama girmiyo anında beynimden siliniyo ne iştir anlamadım :)
sizde durum ne?
-----------------------------valla baba yarın ve pazar sıçtık :D benim 6 ders var eylüle sarkacak gibi görünüyor :)
-
jaa çalı$madım :B ne yapcam bilemiorm :F jajaja
Benimde yedi dersten vaa :B
-
1. sınıftan iki ders war ikinci sınıf desen çalışmadım :F bi dersanedeki derslerden bişeyler biliyorum :)
cisco eğitimi bi yandan hangi birine çalışam ben :) eğitim şart ama :F