Yarın Sınav Var Çalıştınızmı Lan :)
-
1. sınıfım :D girmiycem yatacam siz girin :D daha 2. dönemin parasını yatırmadım aq
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
1. sınıfım :D girmiycem yatacam siz girin :D daha 2. dönemin parasını yatırmadım aq
harbi girmesek mi zaman kaybı amk -
god bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
harbi girmesek mi zaman kaybı amk
-----------------------------dayı eğer 2 yıllıktan geldiysen açık öğretime muasebe işletme v.s v.s bölümlerden (sağlık,bilgisayar,güvenlik bunları katmıyorum) alt yapın sağlamdır soruları çok dikkatli olu gerekirse 10 defa oku çözersin eğer alt yapıyoksa gir rasgele işaretle belki 5-6 tane tutar zorda olsa finalde kurtarma şansın olur öbürtürlü imkansız gibi..
-
Anaa eiki hatırlattın ya. Unutmuştum ben onu. Zaten kımlıkte bandrolde yok gidip almadım da. Siz bu sınavı bensız idare edin bı dahakı sınava bakarız artık
-
2 yıllıkdan direk gectim işletme 3'e.. ama muhasebe dersimiz yoktu muhasebenin "m" sini bilmeden maliyet muhasebesi tam bi kazıkk.. pazarlamayi türk vergi sistemini filan belki hallederim de muhasebe imkansız görünüyor.. şimdi benim tecil hakkım ne kadar tam olarak yaa
-
Ya arkadaşlar ben ne diyorum vizeye yetişmedide finalle bu derslere göre toplansak her bir kişi bir dersin özetini çıkartsa koysa öyle çalışsak bilgi paylaşımı yapmış oluruz iyi olmazmı? ben mesela finalde 2 dersi çıkartırım herkes bir dersi çalışsın adam akllı özetini önemli yerlerini pc de yazsa koysa bir konu açıp toplasak daha iyi olmazmı haftalarca bir sürü ders çalışacağına 1 ders çalışırsın geri kalanlarıda okur girersin.
Fikrime destek çıkan varmı? Yoksa benim için hava hoş tek dersde versem sınıf atlıyorum..:)
-
olabilir alper güzel fikire benziyo.. tutuştuk
-
Ben askerliği erteletmek için iktisat yazdım bu sene ama komple ezber nasıl bölümse :) Gerçekte öss kasıyom yarın öylesine girecem sınavlara :) Sırf soruları merak ettiğimden :)
-
Abi Ozaman finallerden 2 hafta önce örgütleniyoruz Herkese kabiliyetine göre 1-2 ders veriliyor 1 hafta onu çalışıp özetini çıkartıyor soonra bunları ben msn de toprlayıp şifrelerim msn den veririm pm den de şifreleri onurup bi güzel çalışırız..
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Abi Ozaman finallerden 2 hafta önce örgütleniyoruz Herkese kabiliyetine göre 1-2 ders veriliyor 1 hafta onu çalışıp özetini çıkartıyor soonra bunları ben msn de toprlayıp şifrelerim msn den veririm pm den de şifreleri onurup bi güzel çalışırız..
Konu özetli kitaplar işe yaramıyomu.. Şu Murat Yayınları'nın kitaparı falan :S