Yarın Türkiyede Yas İlan Edildi?
-
Yahu diyorum arap ve arap yalakları ülkede bitmediği sürece bizden bi sikim olmaz.Ben arabım diyenlerde bi zahmet ben Türküm diyerek Türklüğü kirletmesin.
-
u235 bunu yazdıjoe_black bunu yazdıu235 bunu yazdı
Ekmeğimiz,suyumuz araplardan geldiği için arap kralı ölünce ülkede yas ilan ediliyor.Arapların uydu devleti falanız heralde.
Bunu savunanlarda siktirsin gitsin bu ülkeden.
hocam öncelikle şu yazacaklarım senin için değil bunu bil. son söylediğin cümleyi yazan herkes için yazıyorum.
senin mi bu ülke de işine gelmeyen hoşuna gitmeyene siktir çekiyosun. uyuz oluyorum böyle tiplere. ne bok yaptın bu ülke için? klavyede oturup o siktirsin gitsin, bu siktirsin gitsin diyerek mi ülkeyi savunuyon?hacı arap olmak isteyen gider araplarla yaşar rus olmak isteyen gider ruslarla yaşar.Olduğu memleketi ruslaştıramaz yada araplaştıramaz.
hocam olayı daha kavrayamamışsınız bence. bak yukarda bi mürit demiş olaya arap lideri olarak değil bi devlet lideri (iyi kötü diktatör ya da başka bi skim de olsa) gözüyle bakın.
-
..... ........ . . . ................... ................ ......................... ............... geberdi diye ülkemizde ilan ediliyorsa ................... ........... ....... . . . . ................. böyle işin.
-
grip oldum tutamıcam ben şimdi de sorayım bari 61 gün mü tutmam lazım sonrasında ?
-
Hepimiz arabiz.
Ey ehmar r.t.e.
-
Kimin çanağından yersen onun için havlarsın diye bir atasözümüz var.
-
Türkiyeyi altına boğup levent civarındaki en kral arazilere çöken devlet lideri ölmüş tabi inecek lan bayrak aşağı.
Bayrağı aşağıya indirmeyi sizden öğrenecek değiliz !!!!
-
ben de olayın araplarla ilgili olmadığını düşünüyorum, bir devletin lideri ölmüş biraz bakış açısını değiştirmek lazım.
-
sikmiş arap kralını , napıyo lan bu embesiller :D
-
MbK bunu yazdı
Türkiyeyi altına boğup levent civarındaki en kral arazilere çöken devlet lideri ölmüş tabi inecek lan bayrak aşağı.
Bayrağı aşağıya indirmeyi sizden öğrenecek değiliz !!!!
Bayrağın direğini abdullahin kicina sokmak farzdır
Ulan bebeler o kral dediğiniz katil hain bir donekti
Yahudinin amerikanin köpeğiydi
Bu köpeğin neyini yas tutuyorsunuz
kaygusuz tarafından 23/Oca/15 21:47 tarihinde düzenlenmiştir