Yarışmalardan Bişey Kazanan Varmı?
-
bundan 5 sene önce 12 yaşımda mı neydim, ttnet vitamin yarışmasından flashı katakulliye getirip laptop kazanmıştım. hatta 1 sene 4 mbit internet te bağladılar, zamanına göre baya seriydi 4mbit.
-
Aslında siteye poh atmak için demedim.. adamlar hediyeyi gerçekten verse bile yine ellerinde güzel bir liste oluyor yani :)
-
Normalde ben butarz seylere yalan demezdım ama
bızım kantıncı 3u1 aradalardan satıyodu ve sıfrelerınıde her aksam veya pazartesılerı yolluyodu Gunde en az 30 35 tane satılıyodu hatta bazen gunluk o buyk kutu bıtıyodu. bu aylarca devam ettı dusunun. Sonra bışı cıkmadı dedımkı yalanmıs
-
eski şirkette yılbşaı çekilişinde kazandıydım valla bi o var işte, sorada ay sonundada istifa ettim :d
-
Halam bir parfümün yapmış olduğu çekilişten motorsiklet kazanmıştı.5-6 milyar civarına sattı sonra
-
Geçen yıl şeker piliç slogan yarışmasında 4. olup tablet kazanmıştım :D
zeybekustasi tarafından 12/Şub/13 20:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Zamanında kazı kazan 50 kuruştu
oynayıp 50 kuruş kazandım sonra kazandığım 50 kuruşla tekrar oynayıp kaybettim
sonuç olarak 50 kuruşum cebimde kaldı. Başkada bişey kazanmadım
-
iddadan 2000 tl kupon 500 tl tüyo 30 bin tl canlı aldıydım o kazandıgım parada trafik kazası geçirdim dişlerimi yaptırmaya gitti birde yolda 3bin tl bulduydum başkada bir cacık yok yardırmaya devam sağlam idda tüyoları satan varmı :D
-
Dün kazıkazan'dan ONBİNTL Kazandım (::
-
Geçen sene THY'nin tweetterdaki yarışmasında Barcelona-Real Madrid maçına maç bileti+uçak bileti+otel masrafları kazanmıştım. Ama vizem olmadığı için gidememiştim :) Yani bu tür şeyler normal insanlarada çıkabiliyor, o yüzden şansınızı deneyin