folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yarışmalardan Bişey Kazanan Varmı?

Yarışmalardan Bişey Kazanan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

hoca 2 sene önce bizim pederde bi supermarketdden 20 tllik çay aldı çekiliş bileti vermişler buna bir ay sonra bi baktı çekilişi kazandınız iphone 4 sahibi oldunuz dediler bu başta ianmamış sonra sadece notere gidip ismini tastikletmesi istenince (oda 60 tl miş) beleşten iphone 4 aldıktı ozmn yeni çıkmıştı satsakmı kullansakmı derken ben aldım kullanırım dedim o gün bügündürde apple kullanıyom  sırf laptop tv mp3 fln hepsini apple geçirdim işin gerçeği market biraz kazıktıı 2011 e kadar ztn baya döşemişlerdi bize o telefonla tek celbede hepsini geri almış gibi olduk :)

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

http://forum.donanimhaber.com/m_31827666/tm.htm

o
    ğurel ailesi var meşhur bu çekiliş olaylarını çok iyi sömürüyorlar bakın hatta bu konunun tarihine 2009 geçen seneki ülkerin çikolatadan a3 çekilişinde de bi ton çikolata almıştım sonra bi baktım yine bi ton oğurel var dedim bırakıyorum ben bu işi : D

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SiyahBeyaz
    SiyahBeyaz's avatar
    Erkek
    halogen bunu yazdı

Geçen sene THY'nin tweetterdaki yarışmasında Barcelona-Real Madrid maçına maç bileti+uçak bileti+otel masrafları kazanmıştım. Ama vizem olmadığı için gidememiştim :) Yani bu tür şeyler normal insanlarada çıkabiliyor, o yüzden şansınızı deneyin

hocam bu bana olsa çok üzülürdüm ya

bende ford'un kampanyasından ipod shuffle kazandım daha yeni ama ödül daha gelmedi :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halogen
    halogen's avatar
    Erkek
    muhteremzat bunu yazdı
    halogen bunu yazdı

Geçen sene THY'nin tweetterdaki yarışmasında Barcelona-Real Madrid maçına maç bileti+uçak bileti+otel masrafları kazanmıştım. Ama vizem olmadığı için gidememiştim :) Yani bu tür şeyler normal insanlarada çıkabiliyor, o yüzden şansınızı deneyin

hocam bu bana olsa çok üzülürdüm ya

bende ford'un kampanyasından ipod shuffle kazandım daha yeni ama ödül daha gelmedi :D

Maçı tv'den izlerken nasıl koydu birde bana sor :) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek
    WitchKing bunu yazdı

http://forum.donanimhaber.com/m_31827666/tm.htm

o
    ğurel ailesi var meşhur bu çekiliş olaylarını çok iyi sömürüyorlar bakın hatta bu konunun tarihine 2009 geçen seneki ülkerin çikolatadan a3 çekilişinde de bi ton çikolata almıştım sonra bi baktım yine bi ton oğurel var dedim bırakıyorum ben bu işi : D

okudum hacı , adam resmen aile örgütü kurmuş amk. da bence bu adam orda birinin dediği gibi ya bakkal  yada marketçilerle ortaklaşa çalışıyor.

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    halogen bunu yazdı

iyi ki bişi kazanmamışım başıma bu gelse 2 hafta uyuyamazdım :F yada tüm imkanları seferber edip vize işini çözmeye çalışırdım

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Yillar once bi tbtcinin gaziyla nokiada odullu online oyuna memory hack yapip puan yukselttim. Sonra baskasi oturdu high scorea sonra daha da yukseltttim boyle gitti gitti sonra 9999999 a kadar cikti puan sonra hesabimi banladilar

O donemde bole memory patchdi, giden datada oynama yapmakti pek bilen yoktu,ben icerden mudahale oldugunu  dusunuyorum odul fln verilmicekti heralde

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

yıllar önce bir şampuanın kapağının gönderene bile hiç boş yoktu havlu veriyorlardı araba motor cart curt çekiliş hediyeleri vardı ama gönderene hiçbir şey çıkmasa bile en azından havlu veriyorlardı bana o havlu bile gelmemişti :)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 3232 Toplam Mesaj: 30