Yarışmalardan Bişey Kazanan Varmı?
-
hoca 2 sene önce bizim pederde bi supermarketdden 20 tllik çay aldı çekiliş bileti vermişler buna bir ay sonra bi baktı çekilişi kazandınız iphone 4 sahibi oldunuz dediler bu başta ianmamış sonra sadece notere gidip ismini tastikletmesi istenince (oda 60 tl miş) beleşten iphone 4 aldıktı ozmn yeni çıkmıştı satsakmı kullansakmı derken ben aldım kullanırım dedim o gün bügündürde apple kullanıyom sırf laptop tv mp3 fln hepsini apple geçirdim işin gerçeği market biraz kazıktıı 2011 e kadar ztn baya döşemişlerdi bize o telefonla tek celbede hepsini geri almış gibi olduk :)
-
http://forum.donanimhaber.com/m_31827666/tm.htm
oğurel ailesi var meşhur bu çekiliş olaylarını çok iyi sömürüyorlar bakın hatta bu konunun tarihine 2009 geçen seneki ülkerin çikolatadan a3 çekilişinde de bi ton çikolata almıştım sonra bi baktım yine bi ton oğurel var dedim bırakıyorum ben bu işi : D -
halogen bunu yazdı
Geçen sene THY'nin tweetterdaki yarışmasında Barcelona-Real Madrid maçına maç bileti+uçak bileti+otel masrafları kazanmıştım. Ama vizem olmadığı için gidememiştim :) Yani bu tür şeyler normal insanlarada çıkabiliyor, o yüzden şansınızı deneyin
hocam bu bana olsa çok üzülürdüm ya
bende ford'un kampanyasından ipod shuffle kazandım daha yeni ama ödül daha gelmedi :D
-
muhteremzat bunu yazdıhalogen bunu yazdı
Geçen sene THY'nin tweetterdaki yarışmasında Barcelona-Real Madrid maçına maç bileti+uçak bileti+otel masrafları kazanmıştım. Ama vizem olmadığı için gidememiştim :) Yani bu tür şeyler normal insanlarada çıkabiliyor, o yüzden şansınızı deneyin
hocam bu bana olsa çok üzülürdüm ya
bende ford'un kampanyasından ipod shuffle kazandım daha yeni ama ödül daha gelmedi :D
Maçı tv'den izlerken nasıl koydu birde bana sor :)
-
-
WitchKing bunu yazdı
http://forum.donanimhaber.com/m_31827666/tm.htm
oğurel ailesi var meşhur bu çekiliş olaylarını çok iyi sömürüyorlar bakın hatta bu konunun tarihine 2009 geçen seneki ülkerin çikolatadan a3 çekilişinde de bi ton çikolata almıştım sonra bi baktım yine bi ton oğurel var dedim bırakıyorum ben bu işi : Dokudum hacı , adam resmen aile örgütü kurmuş amk. da bence bu adam orda birinin dediği gibi ya bakkal yada marketçilerle ortaklaşa çalışıyor.
-
halogen bunu yazdı
iyi ki bişi kazanmamışım başıma bu gelse 2 hafta uyuyamazdım :F yada tüm imkanları seferber edip vize işini çözmeye çalışırdım
-
Yillar once bi tbtcinin gaziyla nokiada odullu online oyuna memory hack yapip puan yukselttim. Sonra baskasi oturdu high scorea sonra daha da yukseltttim boyle gitti gitti sonra 9999999 a kadar cikti puan sonra hesabimi banladilar
O donemde bole memory patchdi, giden datada oynama yapmakti pek bilen yoktu,ben icerden mudahale oldugunu dusunuyorum odul fln verilmicekti heralde
-
yıllar önce bir şampuanın kapağının gönderene bile hiç boş yoktu havlu veriyorlardı araba motor cart curt çekiliş hediyeleri vardı ama gönderene hiçbir şey çıkmasa bile en azından havlu veriyorlardı bana o havlu bile gelmemişti :)