folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yaşadığınız En Komik Olaylar

Yaşadığınız En Komik Olaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    hayatta herkesin başına türlü türlü sıkıntılar gelir. bunun yanında hayatta çok komik şeyler de yaşarız. bu başlık altında yaşadığımız komik olayları paylaşalım. hep birlikte gülelim :) ilk paylaşım benden. birgün bizim araba evin önünde bozulmuş halde duruyordu, babam tamirciyi aradı araba bozuldu bi zahmet gel yap dedi. arızasını bildirip tamirciyi beklemeye başladık. tekerlek aksamında sorun vardı. derken tamirci biraz gecikti ve babam ustaya nerde kaldın diye telefon açtı. babam benim yanımda bir kaç defa " usta evin orda seni bekliyoh acele et biraz" diyordu. babam birkaç defa böyle dedikten sonra telefonu bana verdi "al la bu ne diyi bide sen bah şuna" dedi. telefonu ben aldım kulağıma götürdüm, bide ne duyayım. telefonndaki ismail yk ! aynen şunu söylüyor : neeeeerdeeeeesiiiiiin ? beni unutsun demişsin neeeeeerdeeeeeeeesiiiiin ? bunu sen diyemezsin ! o zamanlar çalarken dinlet uygulaması henüz yeni çıkmış fazla kimse daha böyle birseyin olduğunu bilmiyor :) ismail yk neeeeerdeeeesiiiiin diyor, babamda doğal olarak ismail yk yı usta sanmış evin oradayız gel hemen diyor :) sonra baba bu ismail yk dedim, telefon çalarken şarkı söylüyor dedim :)

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

lanet olsun ne olaylar yaşıyorum ama böyle sorunca hiçbiri aklıma gelmiyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

bir kadınla birlikteyken " o kadar salağımki evli olduğunu üç ayda anlayamamışım." adamın aniden eve gelmesiyle benim yatağın altına girişim. Aslında trajikomik oldu ama komikti aslında:D Ayaklarını görüyorum yatağın altından gezelior evde mal mal felan :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

benim kız için össyi seneye bırakmam, aileme karşı gelmem, bana masraf yapmalarını sağlayıp kızın yanına yerleşmem, seneye için tüm planları yapmam. bikaç gün sokakta yatmam, aç, susuz kalmam. tatil yeri olduğu için tüm paramı bir aylık ev kirasına vermem ve düzeni oturttuktan iki hafta sonra kızın terk etmesi. (:

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliMermi
    DeliMermi's avatar
    Erkek

Geçen yılbaşı gecesi zafer uzmanla bi kahveye gittik, saz eşliğinde, içtik, eylendik, sonra çıktık geldik karakola yattım ben, Gece 3 gibi olay var, jandarma trafik tonajı 40 tondan fazla gelen 65 ton gelen bi tır ı çevirmişler, tırcının adamları falan gelmiş olay büyümüş, bölgeden yani bizden destek istemişler, apar topar kalktık gittik 4 er 1 astsubay 2 uzman çavuş, tır ın şoförü tam dayaklık bi adam özcan uzman biz gelmeden kafasına tabancanın kabzasıyla bi tane vurmuş :D her neyse savcıyı aradı özcan uzman, savcı emri verdi alın götürün karakola, artık sülalesi gelse fayda etmez, özcan uzman dedi emir geldi götürün çocuklar, adam kıpraşıyor falan elini yakalayamıyorlar, ben bi girdim araya, adamın elini tuttum bi çektim götürdüm, sonra kafayı bi çevirdim, elini tuttuğum meğerse zafer uzman olmasın mı :D, bana diyo olum beni nereye götürüyorsun :D o kargaşa ortamını komedi ortamına çevirdim :D tabi benim kafa güzel biraz fazla içtim hatta onlar duble ile içerken ben su bardağı ile içiyorum 5 bardak içtim :D işte 1 hafta bütün komutanlar benle dalga geçtiler :D zafer uzmanı nereye götürüyon, zafer uzmanı nereye götürüyon, arkadaşlarda kafa buldular baya :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

çok komikler ilkine çok güldüm :))))

wrongly bunu yazdı:
    -----------------------------

benim kız için össyi seneye bırakmam, aileme karşı gelmem, bana masraf yapmalarını sağlayıp kızın yanına yerleşmem, seneye için tüm planları yapmam. bikaç gün sokakta yatmam, aç, susuz kalmam. tatil yeri olduğu için tüm paramı bir aylık ev kirasına vermem ve düzeni oturttuktan iki hafta sonra kızın terk etmesi. (:

kıza bak sen :)) salaklık yapmışsın ne diyim..

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:

kız beni jokere çevirdi. kötü yanın komikliği diye dolanıyorum ortalıkta. mal oldum :p

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeZaRLiK_BeKcisi
    MeZaRLiK_BeKcisi's avatar
    Erkek

bizim siyah bi köpek var A_REX si bilirseniz benim bro o onla gece eve geldigimizde köpek bizi başkası sandı ben agaca bro geri geldimiz yere kactı lan hayvan işte sagı solu belli olmuyor

SöyLeyecek çoK sözüm vardı , ancak hepsi yarım kaLdı . neLer ummuştum hayattan eLimde neLer kaLdı .. ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:

çok komikler ilkine çok güldüm :))))

wrongly bunu yazdı:

hemde ne salklık :D

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    balik_ bunu yazdı:
    hayatta herkesin başına türlü türlü sıkıntılar gelir. bunun yanında hayatta çok komik şeyler de yaşarız. bu başlık altında yaşadığımız komik olayları paylaşalım. hep birlikte gülelim :) ilk paylaşım benden. birgün bizim araba evin önünde bozulmuş halde duruyordu, babam tamirciyi aradı araba bozuldu bi zahmet gel yap dedi. arızasını bildirip tamirciyi beklemeye başladık. tekerlek aksamında sorun vardı. derken tamirci biraz gecikti ve babam ustaya nerde kaldın diye telefon açtı. babam benim yanımda bir kaç defa " usta evin orda seni bekliyoh acele et biraz" diyordu. babam birkaç defa böyle dedikten sonra telefonu bana verdi "al la bu ne diyi bide sen bah şuna" dedi. telefonu ben aldım kulağıma götürdüm, bide ne duyayım. telefonndaki ismail yk ! aynen şunu söylüyor : neeeeerdeeeeesiiiiiin ? beni unutsun demişsin neeeeeerdeeeeeeeesiiiiin ? bunu sen diyemezsin ! o zamanlar çalarken dinlet uygulaması henüz yeni çıkmış fazla kimse daha böyle birseyin olduğunu bilmiyor :) ismail yk neeeeerdeeeesiiiiin diyor, babamda doğal olarak ismail yk yı usta sanmış evin oradayız gel hemen diyor :) sonra baba bu ismail yk dedim, telefon çalarken şarkı söylüyor dedim :)
    harbiden koptum gece gece :D

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

yapım icabı her günüm ayrı makaradır ama sorunca gelmiyo  arkadaş :D

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
Toplam Hit: 4585 Toplam Mesaj: 35