folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yaşadığınız En Komik Olaylar

Yaşadığınız En Komik Olaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Piknik alanında gezerken umumi tuvalette duyduğum kadın çığlığı üzerine kadınlar tuvaletine yardım amacıyla dalmam. Daha sonra kadının kapısını yumrukladım. Bayan bayan iyimisiniz diye. Sonra kadın beni yumrukladı. Meğerse karı basurmuş. Ve sonra yumrukladığı sırada meğerse babanemin umumi tuvalete girmesi. Ve beni öyle görmesi. Yaşlı kadın benle 1 sene boyunca konuşmadı. :D Zor ikna ettim sapık olmadığıma.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliMermi
    DeliMermi's avatar
    Erkek

ToR5 bunu yazdı:

-----------------------------

Piknik alanında gezerken umumi tuvalette duyduğum kadın çığlığı üzerine kadınlar tuvaletine yardım amacıyla dalmam. Daha sonra kadının kapısını yumrukladım. Bayan bayan iyimisiniz diye. Sonra kadın beni yumrukladı. Meğerse karı basurmuş. Ve sonra yumrukladığı sırada meğerse babanemin umumi tuvalete girmesi. Ve beni öyle görmesi. Yaşlı kadın benle 1 sene boyunca konuşmadı. :D Zor ikna ettim sapık olmadığıma.

:D
    otobüsle istanbula gidiyoruz babamla, babam yaşlı bırakmıyorum yalnız, her duraklamada malum standart tuvalete olmasada gitmek şart, otobüs zamanla bunaltıyor, babam otobüsten indi, hızlı adımlarla gidiyor, tuvalet bu tarafta dedim, gördüğü ilk kapıdan içeri girdi, bende peşinden, işimizi gördük, ilk ben çıktım, bi baktım dışarda bi kız var, ellerini yıkıyor, daha tuvalet tıklım tıklım olmamış, çaktırmadan dışarı çıktım, biraz sesli biraz sessiz söyleniyorum burası erkekler tuvaleti değilmi falan tabi malum kızlar tuvaletiymiş :D, rezil olduk tabi geçtim uzağa babamın çıkmasını seyrediyorum, babamın çıktığını gören kadınlar, dışarıya bakıyor, erkekler tuvaletinemi girdik acaba diye, babam diyor, pardon pardon ben yanlış girdim, özür dilerim bizim karizma tabi yerlerde :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:

bende ünv. için hayatımda ilk defa izmire gelmiştim.. :) neyse okulda baya bir uzak eve falan bide 2.öğretim gece derse giricez..ilk gün annemle gittim okula :D ilk derse girdik annem bahçede beni bekliyordu..girmeden öncede söylemesi ayıp çikolata yemiştim suyuda annemde unutup derse gittim..adam ilk tanışma faslı falan bişeyler anlatıyor okulla ilgili falan..birde ne göreyim annem açık olan kapıdan hocaya "suyu kızıma verebilirmiyim" demezmi..hoca şöyle bir baktı tabi buyrun demişti..hayatımın en rezil ve komik anıdır..bir süre kimseyle konuşamadım sinirden..sınıftan arkadaşlar baya bir dalga geçmişti.. :))) ah anne aahh :))

anneLer işte (:

ama bayağ güLdüm =D =D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

İstanbuL dan Giresun a gidiorz =D otobüs izmitte durdu moLa =D bende acayip sıkışmıştım . . bi anda girdim tuvaLete tuvaLete bakıyorm tek bi aLafranga var daha başka bişi yok kapının kiLidide yok =D ben aLafrangaya otursam kapıyı bi anda birisi açıcak =D sonra dedim bu ne biçim yer sinirLendim =D  tuvaLeti mi fLn yapmıyorm çıktım =D sonra kapıya bi baktım yanLışLıkLa engeLLi tuvaLetine girmişim =D =D =D =D acayip güLdüm kendime =D =D

Toplam Hit: 4587 Toplam Mesaj: 35