Yasaklanmış Filmler
-
Rapidi benim gibi sevmeyenleriniz varsa beklesin
suan ilk filmi google upload ediyorum
bitince linki eklerim -
RedMILITAN bunu yazdı:
-----------------------------
Rapidi benim gibi sevmeyenleriniz varsa beklesin
suan ilk filmi google upload ediyorum
bitince linki eklerim
-----------------------------Kahramanımsın :) Rapidle anca ben 1 haftada indiririm bunu.. Tabi ip si resetlenebilen / premium u olan arkadaslar icin sorun olmuyo :/
-
Sodomun 120 günü su fılmın tek bır lınkı varmı adam gıbı calısacak
-
analtiklarinizda su yorumu cikariyorum.. la adam ac mi kalmis yada nasil bir psikolojik duruma girmis aklim alimiyo yaw.. insan zarar gormedigi insanlara nasil iskence eder :/
-
sodom'u iğrenç,leş,vahşi diyip elinizin bir kenarıyla köşeye atmayın.olaya psikolojik ve insanın doğası perspektifinden bakın.mesela o yaşlı daltarakların fimin anatemasında ki vazifeleri nedir?gerçekten din,ahlak kurallarının olmadığı böyle bir gezegen,ülke,yer olsaydı.Ve insanlar hayvanlar gibi birbirlerini parçalayıp,tecavüz etselerdi neler olurdu?hep merak etmişimdir felsefede sofistlerin savunduğu görüşün gerçeklik payı var mıdır?(insanlar ahlak ve din gibi kuralların olmadığı içlerinden geldiği gibi yaşadıkları bir dünyada gerçek mutluluğa erişirler).bu son yazdığım filmden alakasız oldu ama film az buçuk psikopatda olsa; o yaşlı dalyarakların aslında kapitalist veya faşist oldukları, yaptıkları tüm pisliklerinde modern dünyadaki kapitalist,faşist,para baronlarının ezilenlere uyguladıkları zulmün pasollinin hayal gücü ile süslendiği yansımalarıdır.
mesela yaşlıların akşam yemeğinde kaşıkla gençlere bk yedirmesi
küçük kız yalvararak ağlarken başkanın 'sen yalvardığında sana acıdığımı düşünme.bu; sana olan acımasızlığımı dahada arttırmaktan öteye gitmiyor'
filmin sonunda yaşlıların gençlere işkence yapıp sırayla izleyip keyif almaları vs..hepsi ince detaylardır.
gerçi verilen tepkilere hak veriyorum.vahşet,cinsel istismar,zulüm birer tabudur.ve filmde de pasollini bu tabuları tabiri caizse skiyle yıkıp atmıştır.
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
sodom'u iğrenç,leş,vahşi diyip elinizin bir kenarıyla köşeye atmayın.olaya psikolojik ve insanın doğası perspektifinden bakın.mesela o yaşlı daltarakların fimin anatemasında ki vazifeleri nedir?gerçekten din,ahlak kurallarının olmadığı böyle bir gezegen,ülke,yer olsaydı.Ve insanlar hayvanlar gibi birbirlerini parçalayıp,tecavüz etselerdi neler olurdu?hep merak etmişimdir felsefede sofistlerin savunduğu görüşün gerçeklik payı var mıdır?(insanlar ahlak ve din gibi kuralların olmadığı içlerinden geldiği gibi yaşadıkları bir dünyada gerçek mutluluğa erişirler).bu son yazdığım filmden alakasız oldu ama film az buçuk psikopatda olsa; o yaşlı dalyarakların aslında kapitalist veya faşist oldukları, yaptıkları tüm pisliklerinde modern dünyadaki kapitalist,faşist,para baronlarının ezilenlere uyguladıkları zulmün pasollinin hayal gücü ile süslendiği yansımalarıdır.gerçi verilen tepkilere hak veriyorum.vahşet,cinsel istismar,zulüm birer tabudur.
-----------------------------yani.... diyorum ve acikliyorum ( gerekli degildi bole bir film, bence sirf insanliga pozitif bisey birakamayan bir insanin farkli ve gorece sapik bir un yapma hayali gibi geldi bana :/ ( )
-
-
Canibal Holocausto yu hiç ama hiç tavsiye etmem..1 ay cinsellikten soğursunuz walla :) Normal film olsun izlerim diosanız bunun yerine ali G falan indirin..Bu film normal değil :S
-
Google in bu videoyu silme ihtimali yüksek oldugundan bide veohtv ye attim.
veoh tv programini indirmeniz lagzim ilk basta: http://www.veoh.com/veohTV/getStarted.html
film linki:
http://www.veoh.com/videos/v14141308Gpz8A8Cx -
eyvallah militan saol paylaştığın için ama altyazıda ekleyip öyle atsaydın çok daha şık olurdu.