Yasaklanmış Filmler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek
    Rapidi benim gibi sevmeyenleriniz varsa beklesin
    suan ilk filmi google upload ediyorum
    bitince linki eklerim

Bitimsiz bir ko$udur ya$am
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

RedMILITAN bunu yazdı:
    -----------------------------
    Rapidi benim gibi sevmeyenleriniz varsa beklesin
    suan ilk filmi google upload ediyorum
    bitince linki eklerim

Kahramanımsın :) Rapidle anca ben 1 haftada indiririm bunu.. Tabi ip si resetlenebilen / premium u olan arkadaslar icin sorun olmuyo :/ 

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    Sodomun 120 günü su fılmın tek bır lınkı varmı adam gıbı calısacak

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    analtiklarinizda su yorumu cikariyorum.. la adam ac mi kalmis yada nasil bir psikolojik duruma girmis aklim alimiyo yaw.. insan zarar gormedigi insanlara nasil iskence eder :/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

sodom'u iğrenç,leş,vahşi diyip elinizin bir kenarıyla köşeye atmayın.olaya psikolojik ve insanın doğası perspektifinden bakın.mesela o yaşlı daltarakların fimin anatemasında ki vazifeleri nedir?gerçekten din,ahlak kurallarının olmadığı böyle bir gezegen,ülke,yer olsaydı.Ve insanlar hayvanlar gibi birbirlerini parçalayıp,tecavüz etselerdi neler olurdu?hep merak etmişimdir felsefede sofistlerin savunduğu görüşün gerçeklik payı var mıdır?(insanlar ahlak ve din gibi kuralların olmadığı içlerinden geldiği gibi yaşadıkları bir dünyada gerçek mutluluğa erişirler).bu son yazdığım filmden alakasız oldu ama film az buçuk psikopatda olsa; o yaşlı dalyarakların aslında kapitalist veya faşist oldukları, yaptıkları tüm pisliklerinde modern dünyadaki kapitalist,faşist,para baronlarının ezilenlere uyguladıkları zulmün pasollinin hayal gücü ile süslendiği yansımalarıdır.

mesela yaşlıların akşam yemeğinde kaşıkla gençlere bk yedirmesi

küçük kız yalvararak ağlarken başkanın 'sen yalvardığında sana acıdığımı düşünme.bu; sana olan acımasızlığımı dahada arttırmaktan öteye gitmiyor' 

filmin sonunda yaşlıların gençlere işkence yapıp sırayla izleyip keyif almaları vs..hepsi ince detaylardır. 

gerçi verilen tepkilere hak veriyorum.vahşet,cinsel istismar,zulüm birer tabudur.ve filmde de pasollini bu tabuları tabiri caizse skiyle yıkıp atmıştır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    sodom'u iğrenç,leş,vahşi diyip elinizin bir kenarıyla köşeye atmayın.olaya psikolojik ve insanın doğası perspektifinden bakın.mesela o yaşlı daltarakların fimin anatemasında ki vazifeleri nedir?gerçekten din,ahlak kurallarının olmadığı böyle bir gezegen,ülke,yer olsaydı.Ve insanlar hayvanlar gibi birbirlerini parçalayıp,tecavüz etselerdi neler olurdu?hep merak etmişimdir felsefede sofistlerin savunduğu görüşün gerçeklik payı var mıdır?(insanlar ahlak ve din gibi kuralların olmadığı içlerinden geldiği gibi yaşadıkları bir dünyada gerçek mutluluğa erişirler).bu son yazdığım filmden alakasız oldu ama film az buçuk psikopatda olsa; o yaşlı dalyarakların aslında kapitalist veya faşist oldukları, yaptıkları tüm pisliklerinde modern dünyadaki kapitalist,faşist,para baronlarının ezilenlere uyguladıkları zulmün pasollinin hayal gücü ile süslendiği yansımalarıdır.gerçi verilen tepkilere hak veriyorum.vahşet,cinsel istismar,zulüm birer tabudur.

yani.... diyorum ve acikliyorum ( gerekli degildi bole bir film, bence sirf insanliga pozitif bisey birakamayan bir insanin farkli ve gorece sapik bir un yapma hayali gibi geldi bana :/ ( )  

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek
    http://video.google.de/videoplay?docid=2407603241433009501

buyrun google e yükledim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Canibal Holocausto yu hiç ama hiç tavsiye etmem..1 ay cinsellikten soğursunuz walla :) Normal film olsun izlerim diosanız bunun yerine ali G falan indirin..Bu film normal değil :S
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek
    Google in bu videoyu silme ihtimali yüksek oldugundan bide veohtv ye attim.
    veoh tv programini indirmeniz lagzim ilk basta: http://www.veoh.com/veohTV/getStarted.html

film linki:

http://www.veoh.com/videos/v14141308Gpz8A8Cx

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    eyvallah militan saol paylaştığın için ama altyazıda ekleyip öyle atsaydın çok daha şık olurdu.
Toplam Hit: 6819 Toplam Mesaj: 29