Yaşam Odası Önergesi Red Edildi
-
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, madenlerdeki yaşam odalarını yönetmelikle zorunlu hale getireceklerini söyledi.
http://ekonomi.haber7.com/ekonomi/haber/1178949-yasam-odalari-zorunlu-hale-getirilecek
Haberin devamını yukarıdaki linkte okuyabilirsiniz.
Buradan gaza gelip ardı ardına küfürleri sıralayan müridlere selamlarımı iletiyorum.
-
SerYolcu bunu yazdı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, madenlerdeki yaşam odalarını yönetmelikle zorunlu hale getireceklerini söyledi.
http://ekonomi.haber7.com/ekonomi/haber/1178949-yasam-odalari-zorunlu-hale-getirilecek
Haberin devamını yukarıdaki linkte okuyabilirsiniz.
Buradan gaza gelip ardı ardına küfürleri sıralayan müridlere selamlarımı iletiyorum.
aynı şekilde hatırlarsak soma olayından daha 2-3 gün sonra başlamıştı "yaşam odası" reklamları haberlerde, işte "böyle olacak şöyle olacak, zorunlu hale getireceğiz her madende bulunacak vs" diye. e hani nerde? :)
MaviGozluDev tarafından 11/Tem/14 09:54 tarihinde düzenlenmiştir
Edit : yani kısacası senin yazdığın mesaj "ben icraate bakmam lafa bakarım" olmuş :) -
Bu aq haber siteleri orospu gibi hepsi ayrı ayrı kucağa oturmuş biri ak diyor biri kara .
Sonuç : Bugün madenlerde yaşam odası var mı yok mu ? -
Bir kaç maden daha çöksün bakalım önümüzü görelim ona göre yaptıralım,zorunlu hale getirelim :)
-
adeleks bunu yazdı
-
Ar0fer bunu yazdıadeleks bunu yazdı
-
nevorapat bunu yazdı
Bir kaç maden daha çöksün bakalım önümüzü görelim ona göre yaptıralım,zorunlu hale getirelim :)
bu denmeye getirilmis yazik ya.kimsede bunu anliyamiyo. -
Gecenlerde bi maden muhendisi ile tanistim, bu odalarin medyanin soyledigi gibi kurtarici olamiyacagini ayrica surekli ilerleyen madenlerde uygulamasinin cok zor oldugunu soylemisti. Bence de asıl onemli olan isin oraya kadar gelmemesi.
-
CanCer bunu yazdı
Gecenlerde bi maden muhendisi ile tanistim, bu odalarin medyanin soyledigi gibi kurtarici olamiyacagini ayrica surekli ilerleyen madenlerde uygulamasinin cok zor oldugunu soylemisti. Bence de asıl onemli olan isin oraya kadar gelmemesi.
fıtrat diyosun yani, her canli ölümü tadacaktır diyosun...
e o amk karaktersizleri dikmeyi versin o kuleyi istanbula da tedbir alsın o parayla
e o amk karaktersizleri zulalamasınlar kutulara mangırları da tedbir alsınlar..
amk karateçsizleri, mecliste. akp grup toplantı salonlarında. takım elbiseyle fink atmayı anırmayı şakşaklamayı biliyorlar.kıyak emeklilige girmiyorum bak..
faruk çelikten bahsetmis. karatersiz emeklilik ile ilgili ne haltlar karıştırdıklarını biliypruz.
o yoldaki sutiyelileri görüyorum içim parçalanıyo amk..
yaşa ERdogan, büyüksün, allahsın peygambersin!!!...
-
5Agustos1921 bunu yazdıCanCer bunu yazdı
fıtrat diyosun yani, her canli ölümü tadacaktır diyosun...
e o amk karaktersizleri dikmeyi versin o kuleyi istanbula da tedbir alsın o parayla
e o amk karaktersizleri zulalamasınlar kutulara mangırları da tedbir alsınlar..
amk karateçsizleri, mecliste. akp grup toplantı salonlarında. takım elbiseyle fink atmayı anırmayı şakşaklamayı biliyorlar.kıyak emeklilige girmiyorum bak..
faruk çelikten bahsetmis. karatersiz emeklilik ile ilgili ne haltlar karıştırdıklarını biliypruz.
o yoldaki sutiyelileri görüyorum içim parçalanıyo amk..
yaşa ERdogan, büyüksün, allahsın peygambersin!!!...
ne fıtratı.. yazdığımdan bunu mu anladın gerçekten. odaya gelmeden önce, zaten alman gereken önlemleri alsan kimseye bişey olmadan tahliye edersin madeni. eğer işin yaşam odasına kaldıysa geçmiş olsun. fıtrat falan değil yani. Güne akpli damgası yiyerek başladık ya lan.