folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yaşam Odası Önergesi Red Edildi

Yaşam Odası Önergesi Red Edildi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, madenlerdeki yaşam odalarını yönetmelikle zorunlu hale getireceklerini söyledi.

http://ekonomi.haber7.com/ekonomi/haber/1178949-yasam-odalari-zorunlu-hale-getirilecek

Haberin devamını yukarıdaki linkte okuyabilirsiniz.

Buradan gaza gelip ardı ardına küfürleri sıralayan müridlere selamlarımı iletiyorum.

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, madenlerdeki yaşam odalarını yönetmelikle zorunlu hale getireceklerini söyledi.

http://ekonomi.haber7.com/ekonomi/haber/1178949-yasam-odalari-zorunlu-hale-getirilecek

Haberin devamını yukarıdaki linkte okuyabilirsiniz.

Buradan gaza gelip ardı ardına küfürleri sıralayan müridlere selamlarımı iletiyorum.

aynı şekilde hatırlarsak soma olayından daha 2-3 gün sonra başlamıştı "yaşam odası" reklamları haberlerde, işte "böyle olacak şöyle olacak, zorunlu hale getireceğiz her madende bulunacak vs" diye. e hani nerde? :)

Edit : yani kısacası senin yazdığın mesaj "ben icraate bakmam lafa bakarım" olmuş :) 

MaviGozluDev tarafından 11/Tem/14 09:54 tarihinde düzenlenmiştir

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu aq haber siteleri orospu gibi hepsi ayrı ayrı kucağa oturmuş biri ak diyor biri kara . 

Sonuç : Bugün madenlerde yaşam odası var mı yok mu ? 

küfrederiz villalara kulübeden
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Bir kaç maden daha çöksün bakalım önümüzü görelim ona göre yaptıralım,zorunlu hale getirelim :) 

ZalımMadam.10.07.24
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek
    adeleks bunu yazdı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    Ar0fer bunu yazdı
    adeleks bunu yazdı

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    nevorapat bunu yazdı

Bir kaç maden daha çöksün bakalım önümüzü görelim ona göre yaptıralım,zorunlu hale getirelim :) 

bu denmeye getirilmis yazik ya.kimsede bunu anliyamiyo.

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanCer
    CanCer's avatar
    Erkek

Gecenlerde bi maden muhendisi ile tanistim, bu odalarin medyanin soyledigi gibi kurtarici olamiyacagini ayrica surekli ilerleyen madenlerde uygulamasinin cok zor oldugunu soylemisti. Bence de asıl onemli olan isin oraya  kadar gelmemesi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    CanCer bunu yazdı

Gecenlerde bi maden muhendisi ile tanistim, bu odalarin medyanin soyledigi gibi kurtarici olamiyacagini ayrica surekli ilerleyen madenlerde uygulamasinin cok zor oldugunu soylemisti. Bence de asıl onemli olan isin oraya  kadar gelmemesi.

fıtrat diyosun yani, her canli ölümü tadacaktır diyosun...

e o amk karaktersizleri dikmeyi versin o kuleyi istanbula da tedbir alsın o parayla
    e o amk karaktersizleri zulalamasınlar kutulara mangırları da tedbir alsınlar..

amk karateçsizleri, mecliste. akp grup toplantı salonlarında. takım elbiseyle fink atmayı anırmayı şakşaklamayı biliyorlar.kıyak emeklilige girmiyorum bak..

faruk çelikten bahsetmis. karatersiz emeklilik ile ilgili ne haltlar karıştırdıklarını biliypruz.

o yoldaki sutiyelileri görüyorum içim parçalanıyo amk..

yaşa ERdogan, büyüksün, allahsın peygambersin!!!...

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanCer
    CanCer's avatar
    Erkek
    5Agustos1921 bunu yazdı
    CanCer bunu yazdı

fıtrat diyosun yani, her canli ölümü tadacaktır diyosun...

e o amk karaktersizleri dikmeyi versin o kuleyi istanbula da tedbir alsın o parayla
    e o amk karaktersizleri zulalamasınlar kutulara mangırları da tedbir alsınlar..

amk karateçsizleri, mecliste. akp grup toplantı salonlarında. takım elbiseyle fink atmayı anırmayı şakşaklamayı biliyorlar.kıyak emeklilige girmiyorum bak..

faruk çelikten bahsetmis. karatersiz emeklilik ile ilgili ne haltlar karıştırdıklarını biliypruz.

o yoldaki sutiyelileri görüyorum içim parçalanıyo amk..

yaşa ERdogan, büyüksün, allahsın peygambersin!!!...

ne fıtratı.. yazdığımdan bunu mu anladın gerçekten. odaya gelmeden önce, zaten alman gereken önlemleri alsan kimseye bişey olmadan tahliye edersin madeni. eğer işin yaşam odasına kaldıysa geçmiş olsun. fıtrat falan değil yani. Güne akpli damgası yiyerek başladık ya lan.  

Toplam Hit: 3246 Toplam Mesaj: 25