folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Yaşam Şifresi (Source Code) Bu Filmin Sonunu Tam Olarak Anlayan Var Mı ?

Yaşam Şifresi (Source Code) Bu Filmin Sonunu Tam Olarak Anlayan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

----------spoiler-------------

Hiçbir yorumu okuyamadım ama olayda birazda mantık hatası yok değil

sırf senin konuyu görünce dün 4 e kadar izledim filmi indirip:)

Paralel bir gerçeklik yarattı burası mantıklı.Farklı bir seçim oldu bombayı,bombacıyı bildiği için herkesi kurtardı buyüzde paralel bir gerçeklik yarattı

saçma olansa insan zihninden aktarılan bilgiden paralel bir gerçeklik yaratmış olması.Burda konu tıkanıyor çünkü adamlar elemanın beynini ölen kişinin beynindeki veriyi tekrar işlemek için kullanıyorlardı.Yani paralel bir gerçeklik yaratacak bir durum yoktu bence ortalıkta.Veri akışı kesilince yarattığı paralel evren verinin depolanıp bufferlandığı bilgisayarda olduğu için kaybolması gerekirdi.

Sondada arada zırtpırt gördüğümüz geçiş sahnelerindeki yeri gördük oda ayrı bir muamma ya neyse...

Almanya Fatihi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fuhrer45
    fuhrer45's avatar
    Erkek

yazılanları bende pek okuyamadım fakat film paralel dünyalar arasındaki geçişi anlatıyo zaten bu zaman yolculuğu muhabbeti paralel evrenlerin bulunması ile ortaya çıkmış bi konudur fakat her paralel evren bizim üç boyutlu dünyamızın etkisi ile oluşmakta ve varlığını devam ettirmekte... 

daha önceden kelebek etkisi filmini izleyeniniz varsa hemen hemen aynı konunun farklı bi açıyla ele alındığını anlarsınız

bu filmde mantıksız tek yan bilincin kapalı olduğu anda kapatılan makina sayesinde elemanın o sırada bulunduğu paralel evrende kalabilmesi ...

mantık boşlukta kalması gerektiğini söyler ...

Her Zaman Bir FUHRER Olacak....
Toplam Hit: 10850 Toplam Mesaj: 23