"Yaşamak İçin Bir Neden Ararken,Ölmek İçin Bulursun."
-
Muhtar bunu yazdı:
-----------------------------
bu mangacı soytarılar hoppala hoppidi yarışmada zıpladılar. ne dedikleri anlaşılıyor ne çaldıkları bi boka benziyor aq
-----------------------------Yavaş gelde ezmesinler seni genç
-
tamam
-
şarkı çok güzel.
daha doğrusu şehr-i hüzün albümü çok güzel.
hatta bütün albümleri çok güzel.
şehr-i hüzün den özellikle "üryan geldim" (yüxexes) favorimdir.
başarılarının devamını diliyorum, severek dinliyorum, hayırlı geceler dilerken hepinizin gözlerinden öpüyorum :))
-
Fatih bunu yazdı:
Manga sevmiyom anime daha çok hoşuma gidiyo :).
-----------------------------bana hangi mangaları okuyorsun :D
-
Muhtar bunu yazdı:
yaw iki kıçı kırık yarışmada türklerin zorlamasıyla birinci olmuş diye dandik grubu öne sürüp duruyonuz. dünya starı ibrahim tatlıses varken onlar kim. yollayacaksın iboyu avrupayı sallasın
-----------------------------bu adam 300 logini görmeden banlanmazsa hiç bişi bilmiyorum
-
Muhtar bunu yazdı:
yaw iki kıçı kırık yarışmada türklerin zorlamasıyla birinci olmuş diye dandik grubu öne sürüp duruyonuz. dünya starı ibrahim tatlıses varken onlar kim. yollayacaksın iboyu avrupayı sallasın
-----------------------------BSG ibrahiminide al git
-
Muhtar bunu yazdı:
bu mangacı soytarılar hoppala hoppidi yarışmada zıpladılar. ne dedikleri anlaşılıyor ne çaldıkları bi boka benziyor aq
-----------------------------Bu malak kim yaa (:
-
Zachariah bunu yazdı:
Muhtar bunu yazdı:
-----------------------------BSG ibrahiminide al git
-----------------------------resmine bir mermi çahtım :D
-
Nolmus burada yahu..:)
Tartistiginiz,taktiginiz seye bakin..Oturup sarkinin sözlerini,muzigini tartisin..
Ben de sanki niye paylastiysam,kendi kendine dinle..
-
Muhtar bunu yazdı:
yav müdür zevk meselesi bu çocuklar rakçı hırçın :) gitme üstlerine ama senin savunulacak hiçbir yanın yok malesef