folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yaşanılası Bir Ülke Arıyorum

Yaşanılası Bir Ülke Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mungabunga
    mungabunga's avatar
    Erkek

norveç'ten şaşma

sonra avustralya ve ingiltere olabilir...

ve bu konuda başka bir şey söylemeyeceğim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Polonya

polonyanın bağımsızlıgını kabul eden ilk ülke osmanlıdır..bu yüzden polonyalılar türkleri sevmeyen ülkelerden değildir..en azından dışlanmadıgını düşünerek bişeyler yapabilrsin..

ben hep almanyada yaşamak istemişimdir..adamların teknoloji ve mühendislikleri çok farklı ve kusursuz ne biliyim onların yanında çıraklık etsem bişeyler öğrenerek yaşlansam çok hoşuma gider zevk alırdım.ama almanya işte malum türklere bakış açıları...

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

şu an nerdeysen orası en güzel yer,

otur oturduğun yerde

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek
    Avrupa bu onumuzdeki 10 yil ekonomik anlamda sakat.abd.kanada.yok ben bambaska bir kultur ve daha akilli saygili insanlar ve gelismis ekonomi ve canli bir sehir istiyosan ozaman japonya-tokyo.fakat cok kalabalik ve uyumayan sehirde adaptasyon sikintisi yasayabilirsin. Dilde bir baska problem tabiki,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı:
    -----------------------------

iskandinavya ülkeleri aynen böle,hele fillandiya,

eski fillandiya askeri ateşesi hocam anllatı adamların milletvekili maaşları ile öğretmen maaşları aynıymış.Adamlar ayrıcalık için değil hizmet etmek için milletvekili oluyormuş.Daha çok anlattıda şimdi burda olmaz çok uzun.Çok ütopik şeyler var.Mesela evlerin önündeki arabaların hepsi bir fiş ile prize bağlı,devletin ücretsiz verdiği bu hizmet ile arabalarda 7/24 ısıtma sistemi çalışıyormuş.(kışın çok soğuk memleket orası)

Dedigin gibi devletin saglik egitim ulasim vb alanlarda cok ustun bir hizmeti var.fakat inanilmaz yuksek vergilerle yapiliyor bu isler.yani kisacasi o herifin elinde iphone, ipad,mac,3d tv goremezsin,alir tuslu telefonunu kitabini sesiz sakin huzurlu yasar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HugeBroly
    HugeBroly's avatar
    Erkek

isviçre hakkında çok iyi yorumlar okudum

hoş bedenlerin içine kafanızda hayal ettiginiz ruhları koyup adına aşk diyorsunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Kanada Vancouver-Toronto

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı:

Polonya

polonyanın bağımsızlıgını kabul eden ilk ülke osmanlıdır..bu yüzden polonyalılar türkleri sevmeyen ülkelerden değildir..en azından dışlanmadıgını düşünerek bişeyler yapabilrsin..

ben hep almanyada yaşamak istemişimdir..adamların teknoloji ve mühendislikleri çok farklı ve kusursuz ne biliyim onların yanında çıraklık etsem bişeyler öğrenerek yaşlansam çok hoşuma gider zevk alırdım.ama almanya işte malum türklere bakış açıları...

Polonya konusunda çok haklısın, çok ucuz ülke, her şey güzel, kızları muhteşem ve bizi çok seviyorlar. Ama doğru düzgün iş yok çalışabilecek.

Ayrıca Almanya'da da 6 ay kaldım ve gözlemlerim şudur ki, bizi sevmemelerinin nedeni oradaki zamanınla iltica ile giden kürtlerin her türlü pisliğe bulaşmış olması, istisnasız hepsinin pkkyı desteklemesi ve bir olay olduğunda kendini hemen Türk olarak göstermesidir.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

kendi milletini aşağılayan başka bir millet daha tanımıyorum.

. . .. . ... .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

http://www.turizmgazetesi.com/articles/article.aspx?id=24002

şöyle bir yazı buldum norveç hakkında

edit : bulgaristan çifte vatandaşıyım avrupa ülkelerinde ne gibi haklarım var? bg avrupa birliğinde

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 7075 Toplam Mesaj: 58