folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yaşanılası Bir Ülke Arıyorum

Yaşanılası Bir Ülke Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.turizmgazetesi.com/articles/article.aspx?id=24002

şöyle bir yazı buldum norveç hakkında

edit : bulgaristan çifte vatandaşıyım avrupa ülkelerinde ne gibi haklarım var? bg avrupa birliğinde

İstediğin gibi gidip dolaşma hakkın var.
    İngiltere için konuşayım:
    3 ay sonrasına uçak biletini çok ucuza alırsın gidersin, kimse sana neden geldin die sormaz. Paran varsa yarın için bilette alabilirsin.
    Ardından en ucuzundan bir okul bulursun min 6 aylık. Sonrasında home office denen yerden yarım zamanlı çalışma kartı alırsın. Çalıştığın taktirde bir sene sonunda tam zamanlı çalışma kartına sahip olabilirsin. Ya da kalifiye bir elemansan (high skilled people - homeoffice in sitesinde puanlama kriterleri var) direk tam zamanlı çalışma hakkına da sahip olabiliyorsun. İngiliz vatandaşının hakkı neyse senin de o. Genelde onlar haklarının farkında ama yabancılar değiller... Birde tanıdık olmadan  iş bulması zor - imkansız değil. İş kurabilirsin, işçi olarak çalışabilirsin vs..

vatandaşa kafam girsin!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

nedir durumlar?

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

La İstanbul'u İzmir'i Ankara'yı bu 3 şehri hiçbir ülkenini hiçbir şehrine değişmem özellikle İstabnul'u.... Bence siz gezmesini yaşamasını bilmiyorsunuz. Nereye giderseniz gidin sıkılırsınız :/ Sorun paraysa gittiğiniz yer size para dağıtmayacağına göre ya işçi oalcaksınız yada o bile olamayacaksınız. Mühendis olarak gidipde denklikle vs uğraşacaksınız ancak öyle çalışabileceksiniz.

"bea"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

önerilen ülkelerin hepsi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmaya çalışıyorum . 

bakalım ne olacak . 

mesele şehir ya da sıkılmak falan değil. tüm sebeplerini yazmadım.  kalmak istemiyorum :)

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

http://www.ezberim.com/dunyadan-tatil-mekanlari/170861-dunyanin-en-yasanilasi-ulkeleri/

muhtemelen şu ülkelerden biridir , yani her ülkede illaki teneke mahalleler orada çingeneler zenciler fln vardır ama kısaca ülkeyi yaşanılır yapan oranın insanıdır, eğer bir ülke, sefil aşağı bir ırktan gelen bok renkli hatta daha koyusu tembel aptal ilkel insanımsılarla dolu ise yaşanılırlığı o kadar azalır. bir de bu salakların aptal dinleri saçma salak adetleri, şiddet vahşet barbarlığa düşkünlükleri eklenince ulan gelsin birisi şu memleketi yok etsin kendileri de kurtulsun dersin. çünkü bu insanımsılar aslında evrimsel olarak çoktan imha olmalıydı ama ne hikmetse inatla yaşamayı sürdürmüşler, insanın bozduğu doğal dengelerin bir sonucu belki de. bok renkli ortadoğu ve afrikalıların memleketlerinde sanat kültür eğlence gelişim, ekonomi, refah .. vb bekleme çünkü bu salakların kültürümüz dinimiz diye savunduğu ilkellikten başka bişey değildir. asıl eksik olan enselerinde ismi haysiyet, onur ya da saygı  olan kemiktir, sanırım evrimleri süresince böyle birşey oluşamamış.

sonuç olarak N tane yaşanmaz, oluk oluk kan akan sefalet ve cehaletin kol hüküm sürdüğü mide bulandırıcı memleketler ortaya çıkmış. kendi kendilerini yok ediyorlar zaten kimse bir şey yapmasada ama insan toplumları bu sefilliğin kendilerini yok etmemesi için bir takım tedbirler almışlar , mesela vize demişler kafana göre gidip isveçte yaşayamazsın mesela onlar o ülkeyi kendi çocukları için öyle cennet yapmış senin gibi ortadoğulu yabaniler için değil elbette. 

ayrıca , evet ırkçıyım var mı dediklerime itiraz edebilecek ? 

herşeyin bir şeyi vardır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nocturness
    Nocturness's avatar
    Erkek

Komşunun çimeni yeşil :)

Bugün başımız dik yürüyorsak,gırtlağımıza kadar boka battığımızdandır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

HeyQirs bunu yazdı:

Kanada Vancouver-Toronto

Arkadaşın değişini dikkate al,benimde gitmek var aklımda uygun zman olursa gerçekleştireceğim.Zamanında Kanada'da karar kılmıştım.Dünyanın en yaşanılır şehirlerinden Vancouver düşünebilir ya da finans ve ticaret merkezi olan Toronto düşünebilirsin.

http://www.uzmantv.com/kanada-gocmenlik-basvurusu-icin-ne-yapmak-gerekir  Devamındaki vidyoları izle,tam göçmen ülkesidir gittiğinde sıkıntı,yabancılık hissetmezsin.Yanısıra şartları biraz daha zor olan Avustralya da düşünebilirsin.

Toplam Hit: 7072 Toplam Mesaj: 58