Yaşasın 1.000.000 İngiliz Sterlini Kazandım :D
-
abi varmı boyle geyik ya bana gelen maili size passlıyorum ben kek gibi bu bilgileri ona atsam ne işine yarıcak acaba
Congratulations your email has won £1,000,000.00 (One Million British Pounds Sterling) in Uk Lottery held Wed 5th December 2007 credited to file KTU/9023117508/03.To claim your Prize, Call Mr.David Hoffman on his phone number +447031844207. or Email him on davidhoffmanclaimagent@yahoo.co.uk or Email: davidhoffmanclaimagent2007@yahoo.co.uk & provide the following information for the processing of your winning fund.
1.Name. 2.Address: 3.Marital Status: 4.Age: 5.Sex: 6.Nationality: 7.Country Of Residence:
8.Telephone Number: 9.Fax Number:10.File No
Yours Faithfully, Management.
-
bana bi şişme alsana lan ? o kadar paran var 10 dolarcık ?
-
ya gerçekten kazandıysan ??????
-
mont kafamı buluyon abi :D internetten durup dururken o kadar paramı kazanılır :D
-
sen kek gibi o bilgileri göndersen bi işe yaramayacak ama , göndersen de senin kaybedeceğin bişey olmaz..
ne bilim yani türk insanı.. şaka yapıo taşak geçio der, tren geçince iş işten geçer...
yani ya gerçekten kazandıysan??
-
Ben bu çeteyi biliyorum :D
Nijeryanin yardim kurulusu adina milletin duygularini sömuruyorlar
benim takildigim int cafeye geliyordu boyle 4 - 5 tane zenji bu e maillerden gonderiyorlardi
tabi en son siber polis basti cafeyi :) goturdu ne varsa.
-
yau ben de kazanıom arada böle şeyler ama gidip almaya üşeniyom :D
-
mont hocam bak file kuponda orada bilgilerde orada yazıyor sen yolla zengin ol o zaman :D
-
bence inan ya gerçekse =P
bizide görürsün dimi kanka=)=)
-
muaha biri senle kafa yapıyor ya bana hergün 100 dolar 1000 dolarlık mailer geliyor hiç bakmamışlımdır
-
XmV bunu yazdı:
-----------------------------
mont hocam bak file kuponda orada bilgilerde orada yazıyor sen yolla zengin ol o zaman :D
-----------------------------gelsinler kendileri gönderip yollasınlar.. öle olmaz.. yani olmamalı..