Yaşasın 1.000.000 İngiliz Sterlini Kazandım :D
-
haha :)
valla kardeşim aptal bi siteye üye olmuş, sözde her tıklayışta para kazandırıyomuş :D
gelen maillerinin haddi hesabı yok.. yok şu kadar kazandınız yok bu kadar kazandınız filan:D
komik :)
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------sen kek gibi o bilgileri göndersen bi işe yaramayacak ama , göndersen de senin kaybedeceğin bişey olmaz..
ne bilim yani türk insanı.. şaka yapıo taşak geçio der, tren geçince iş işten geçer...
yani ya gerçekten kazandıysan??
-----------------------------
bravo
-
hp32 bunu yazdı:
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------sen kek gibi o bilgileri göndersen bi işe yaramayacak ama , göndersen de senin kaybedeceğin bişey olmaz..
ne bilim yani türk insanı.. şaka yapıo taşak geçio der, tren geçince iş işten geçer...
yani ya gerçekten kazandıysan??
bravo
-----------------------------noldu dost ???
-
XmV bunu yazdı:
-----------------------------abi varmı boyle geyik ya bana gelen maili size passlıyorum ben kek gibi bu bilgileri ona atsam ne işine yarıcak acaba
Congratulations your email has won £1,000,000.00 (One Million British Pounds Sterling) in Uk Lottery held Wed 5th December 2007 credited to file KTU/9023117508/03.To claim your Prize, Call Mr.David Hoffman on his phone number +447031844207. or Email him on davidhoffmanclaimagent@yahoo.co.uk or Email: davidhoffmanclaimagent2007@yahoo.co.uk & provide the following information for the processing of your winning fund.
1.Name. 2.Address: 3.Marital Status: 4.Age: 5.Sex: 6.Nationality: 7.Country Of Residence:
8.Telephone Number: 9.Fax Number:10.File No
Yours Faithfully, Management.
ne işe yarıycak ha ?sosyal mühendislik diye bir kavram duymadınız mı hiç ?
senden aldığı bu bilgilerle adam msn şifreni almaktan beter edebilir kafanızı çalıştırın her gelen maile inanmayın
-
o zaman yanlış kişiye çatmış durumda :D benim msn şifremin ve gizli soruya yanıtımın hayatımla zerre kadar alakası yok :D çok farklı şeyler
-
zuahahah :) o da birseymi haji, ben oyle ne paralar kazandim bir bilsen :) yok bu siteyi tikliyorum sen 10.000 inci kisisin bilmem kacbin eureo kazandin fln geliyo... sanstan da o gun tikladigim her site bana bu yaziyi yazdim... hesapladim da birgunce helikopter parasi cikardim a.k :) bos is bunlar dosrum... reklam reklam bunner a.k....
-
sie edin amk. ne ya kazandıysanı. günde 1 mail gelior bu tiplerden. yok uganda devlet bankası. yok somali yardım fonu. yok japonya gezisi. yok10milyon euro kazandın :D ...
-
ulan herkese gelmişbi bana gelmedi :P aga ne yaptında böle bi mail geldin söyle bizde zengin olalım
-
hiç birşey yapmıyorsun durup dururken geliyor işte illa bi yerlerden spam listesine girmiştir benim mail 3 harfli çook eski bir hotmail adresim var günde bi sürü spam gelir ama boylesi ilk olldu
-
XmV bunu yazdı:
-----------------------------abi varmı boyle geyik ya bana gelen maili size passlıyorum ben kek gibi bu bilgileri ona atsam ne işine yarıcak acaba
Congratulations your email has won £1,000,000.00 (One Million British Pounds Sterling) in Uk Lottery held Wed 5th December 2007 credited to file KTU/9023117508/03.To claim your Prize, Call Mr.David Hoffman on his phone number +447031844207. or Email him on davidhoffmanclaimagent@yahoo.co.uk or Email: davidhoffmanclaimagent2007@yahoo.co.uk & provide the following information for the processing of your winning fund.
1.Name. 2.Address: 3.Marital Status: 4.Age: 5.Sex: 6.Nationality: 7.Country Of Residence:
8.Telephone Number: 9.Fax Number:10.File No
Yours Faithfully, Management.
-----------------------------buna benzer mailler banada çooook geliyor kardeş.
I NEED YOUR CO-OPERATIONKimden: Francois Ouedraogo (frouedraogo30@hotmail.fr)Gönderme tarihi:07 Aralık 2007 Cuma 22:41:01Yanıtla:frcois@yahoo.frKime:
FROM THE OFFICE OF MR. FRANCOIS OUEDRAOGO.
BANK OF AFRICA (BOA).
OUAGADOUGOU BURKINA FASO.
WEST AFRICA.
PHONE NUMBER 00226/76 66 00 52
TRANSFER OF ($ 18,000.000 USD) EIGHTEEN MILLION UNITED STATES DOLLARS.
I AM FRANCOIS OUEDRAOGO, THE AUDITOR GENERAL OF BANK OF AFRICA HERE IN BURKINA FASO. DURING THE COURSE OF OUR AUDITING, I DISCOVERED A FLOATING FUND IN AN ACCOUNT OPENED IN THE BANK BY MR JOHN KOROVO AND AFTER GOING THROUGH SOME OLD FILES IN THE RECORDS I DISCOVERED THAT THE OWNER OF THE ACCOUNT DIED IN THE (BEIRUT-BOUND CHARTER JET) PLANE CRASH ON THE 25TH DECEMBER 2003 IN COTONOU (REPUBLIC OF BENIN).
AND NOBODY HAS OPERATED ON THIS ACCOUNT SINCE THEN, THE OWNER OF THIS ACCOUNT IS MR JOHN KOROVO A FOREIGNER, AND A TRADER WHO TRADE ON GOLD AND DIAMOND, HE DIED SINCE 2003 AND NO OTHER PERSON KNOWS ABOUT THIS ACCOUNT OR ANY THING CONCERNING IT, THE ACCOUNT HAS NO OTHER BENEFICIARY AND MY INVESTIGATION PROVED TO ME AS WELL THAT MR JOHN KOROVO DIED ALONG WITH HIS ENTIRE FAMILY.
THE AMOUNT INVOLVED IS (USD 18 M) EIGHTEEN MILLION UNITED STATES DOLLARS ONLY , I AM CONTACTING YOU AS A FOREIGNER BECAUSE THIS MONEY CANNOT BE APPROVED TO A LOCAL PERSON HERE, BUT CAN ONLY BE APPROVED TO ANY FOREIGNER WITH VALID INTERNATIONAL PASSPORT OR DRIVERS LICENSE AND FOREIGN ACCOUNT BECAUSE THE MONEY IS IN DOMICILIARY ACCOUNT AND THE FORMER OWNER OF THE ACCOUNT MR JOHN KOROVO IS A FOREIGNER TOO, AND THE MONEY CAN ONLY BE APPROVED INTO A FOREIGN ACCOUNT.
I NEED YOUR STRONG ASSURANCE THAT YOU WILL NEVER, NEVER CHEAT ME AS SOON AS THIS FUND HIT YOUR ACCOUNT.
WITH MY INFLUENCE AND THE POSITION OF THE BANK OFFICIAL WE CAN TRANSFER THIS MONEY TO ANY FOREIGNER'S RELIABLE ACCOUNT WHICH YOU CAN PROVIDE WITH ASSURANCE THAT THIS MONEY WILL BE INTACT PENDING OUR PHYSICAL ARRIVAL IN YOUR COUNTRY FOR SHARING. THE BANK OFFICIAL WILL APPROVE ALL DOCUMENTS OF TRANSACTION IMMEDIATELY FOR YOU TO RECEIVE THIS FUND LEAVING NO TRACE TO ANY PLACE AND TO BUILD CONFIDENCE.
ON THE CONCLUSION OF THIS TRANSACTION YOU WILL BE ENTITLED TO 30% OF THE TOTAL SUM AS GRATIFICATION, WHILE 5% WILL BE SET ASIDE TO TAKE CARE OF THE EXPENSES THAT MAY ARISE DURING THE TIME OF TRANSFER WHILE 65% WILL BE FOR ME.
SO ON THE INDICATION OF YOUR WILLINGNESS I WANT YOU TO FORWARD TO ME YOUR FULL NAME: SEX: COMPANY: IF ANY AND YOUR FULL CONTACT ADDRESS: PHONE: CELL: FAX: CITY: STATE:COUNTRY AND ZIP CODE: AND OCCUPATION.ALL THE NECESSARY INFORMATION WILL BE SENT TO YOU ON THE ACCEPTANCE TO CHAMPION THIS TRANSACTION WITH ME.
THANKS AND REGARDS,
YOURS FAITHFULLY,
FRANCOIS OUEDRAOGO