Yaşasın Devrim
-
lan konu neden gizli amk :))
Savas cikicak :D:D:DD:
-
The_Cure bunu yazdıkaanstain bunu yazdıThe_Cure bunu yazdıkaanstain bunu yazdı
Ben Osmanlı torunuyum arkadaş,
Atatürk mü? o kimin torunu? uzaydan mı geldi? anası, atası Osmanlı değil mi?
Devrimci, evrimci, materyalist, sosyalist, sosyal demokrat, kızıl komunist, yeşil komunist, pembe komunist değilim, ee ben Türk genci değilmiyim şimdi?
Biraz saçma bir yazı
Osmanlı torununa bak hele.
Osmanlı zamanında;
- Türkler gavurların yanında ikinci sınıf vatandaş muamelesi görürken,
- Osmanlı savaşa Türkleri gönderip onları öldürttürürken ama elin ermenisini savaştan muhaf tutup onu zengin ederken
- Osmanlı her zaman ona sadık kalmış TÜRKLERİ hor görürken
- Ticari avantajları elin gavuruna verirken
- Padişah hariç bütün yönetim kadroları türk değilken
- Padişahın anası yabancı cariyeyken (padişahı bile safkan türk değil amk)
Biz hala çıkıp osmanlı torunuyuz diyoruz.
Şu biz TÜRKLERİ siken osmanlıya sahip çıktığınız kadar Cumhuriyet Devrimlerine sahip çıksaydınız şu anda dünyada sözü geçen güç olacaktık.
Atatürk zamanında bunlara rağmen Osmanlı'ya yine sahip çıkan tek devlet Türkiye Cumhuriyeti oldu. Onun izinden giden. O hor gördüğü türkler var ya. hah işte o türkler sahip çıktı.
Kimse bana kalkıp yok işte osmanlı oğuzlardan kayı boyu felan demesin. Zaman içinde yapılanlarla türklere sahip çıkışlarıyla (!) gördük osmanlıyı.
Atatürkcü arkadaşların anlamadığı nokta şu,
Türk milleti Atatürk olmadan da vardı, Atatürk olduktan sonra da var, yani Türkler Mustafa Kemal, Atatürk olduktan sonra yumurtadan çıkmadı.
Osmanlı şöyle korumadı böyle korumadı Türkler'i diyorsun, En kanlı savaşlarda baştaki lider Atatürk'dü komutan olarak, ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa,
konuyu da çarpıtıyorsunuz, Atatürk'ü de senden çok severiz merak etme, birçoğunuz da çok biliriz.
Peki hiç düşündün mü? Osmanlı olmasaydı Türkler ne olacaktı, Atatürk olacak mıydı bir kere?
Ona bakarsan HUN İmparatorluğu olmasaydı da osmanlı olmayacaktı.
En kanlı savaşlardaki Atatürk'ün başarılarını bilirsin.
Savaş sırasında insan hayatından daha çok vatanı önemseyen bir komutan vardı alanda. Ve savaştığı cephelerdeki başarıları göz ardı edilemez.
Evet aynen öyle, Hun İmparatorluğu olmasaydı da osmanlı olmayacaktı, biz olmayacaktık,
Benim adım boşuna Kaan değil hocam.
ne demeye çalışıyorsun anlamadım? yani Atatürk'ten önceki tüm türk tarihini yok mu sayalım? bağımızı koparalım mı?
-
GusFring bunu yazdı1-618-GR bunu yazdı
Emin ol cumhuriyet değilde, osmanlı devam etseydi şu an dünya ayaklarımızın altındaydı ?
Hacı sen epey gerilerde osmanlının zirve döneminde kalmışsın. Bahsettiğin sistemleri uygulayan osmanlı dünya savaşında ve sonrasında rezil duruma düşmüş avrupalı devletler arasında futbol topundan farkı kalmamıştır.
baya baya geride kalmışsın hacı sen ya.
yok dünya ayaklarının altındaydı yok bilmem ne....
nasıl ki Fatih Sultan Mehmet Han İstanbulu feth ederek osmanlı sınırlarına dahil etti, Atatürk'te Osmanlı topraklarını Türkiye sınırlarına dahil etti.
şimdi bu ne demek diceksin; Atatürk olmasaydı eğer Osmanlı imparatorluğu, Osmanlı toprakları, Osmanlı torunları, Osmanlı diye bişey kalmayacaktı.
sen ne kadar Osmanlıcı da olsan yat kalk Atatürk'e dua et.
ben bu geri kafalılığı anlamıyorum, ben bir Türk genci olarak, Osmanlıya da bağlıyım, Türkiye Cumhuriyetine de bağlıyım. ki bunları ayırmak zaten en büyük aptallık.
biri modern çağ, diğeri eski çağ topraklarımız hepsi aynı, neyin tartışmasını yapıyosun sen?
yok ben Osmanlıyım sen Türkiyesin fln? bir konuda da şöyle saçma sapan muhalefet olmayın ya!!
yazık vallahi yazık şu Türk gençliğine aq.
keşke Atatürk'te o zaman vatan millet sakarya diyip bu topraklar için, osmanlıdan kalan miras için, canını, askerlerinin canını hiçe sayıpta 7 düvele karşı savaşıp şuan ki yaşadığın, doyduğun, suyunu içtiğin ülkeyi kurrtarıp cumhuriyetimizi kurmasaydı da, görseydim o güzel götünüzü.
dindarmısın sen?, yok eğer öyleysen şuan müslüman değil hristiyan yahudi fln olacaktın bilmem ne kadar hoşuna giderdi.
ya da zihniyetinde ki gençlik sayesinde ezildiğin için dış ülkeler tarafından, dış ülkelere özeniyo olabilirsin, onlara mensup olarak doğmak istyebilirsin bu yüzden de şuan ki Türkiye Cumhuriyetini, kurucusu Atatürk'ü aşağılayacak şekilde o kim ki gibi konuşup takmıyo olabilirsin.
yazık vallahi ya.
-
hacılar siyaset yasak değil miydi?
yasak değilse atarsınız geri