Yaşça Büyük Olanlar Yaşça Küçük Olanlardan Daha Mı İyi Bilir?
-
herşey okta sen bunları nasıL ingilizce anlatıcan :D
-
Ee,
Siz karşıt mısınız düşünceye ?
Yoksa bunu mu anlatmaya çalışıyorsunuz...
-
Evet bunu savunuyoduk ama münazara bitti bile biz kaybettik ama haksızlık olduğu için. :(
Yine de emeği geçen herkese yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. :)
-
hoca şimdi bilemezsin yani büük olup bunak olmaktansa ufak olup sağlıklı düşünebilmek daha mantıklı olur die düşünüorum.
-
Analitik bunu yazdı:
-----------------------------Evet bunu savunuyoduk ama münazara bitti bile biz kaybettik ama haksızlık olduğu için. :(
-----------------------------Eh bu da senin suçun : )
Gelseydin bana, ben sana munazaranın kralını yazardım...
-
Ne biliyim konuyu açtım işte yazmak isteyenler yazdı gerisini bilemicem :D
-
ne kadar okusanda bilgi edinsende yaşıyandan iyi bilemezsin. Tabi kimin ne yaşıcaını bilemeyiz ama bi kere başıma geldi 2 yaş küçükl çocuk yaşadıklarından yola çıkarak beni cebinden çıkarmıştı yalan deil.. harbi gt olmuştum.
-
bence harkezin kendine ait bir tecrübesi var yaş önemli değil mesela benim pc öğretmenim microsoft wındows ou benden iyi biliyodur ama bende ondan iyi web site yapmayı biliyorum hatta ona bu yaz web design dersleri vercem :D
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------
Analitik bunu yazdı:
-----------------------------Evet bunu savunuyoduk ama münazara bitti bile biz kaybettik ama haksızlık olduğu için. :(
-----------------------------Eh bu da senin suçun : )
Gelseydin bana, ben sana munazaranın kralını yazardım...
-----------------------------reklam kokan hareketler bunlar :D:D:D
abü bitmiş ama bende yorum yapcem şimdi
yaşça büyük insanların yaşça küçüklere göre bilme ihtimalleri yüksektir sadece unutmayın ihtimaldir istisna olabilir..
yani istisnadır bu o yüzden böyle düşünmek gerek kesin bir düşünce denilemez ama dediğim gibi ihtimal yüksekliğinden konuşululabilebililenibilir :D dilim sürştü (:
-
BuzuL sıyrıl hacım :P
Yılların tercumanı var karsında : )
Ankara'ya gelince ben sana abd de kazandıgım munazara madalyalarını gosterıyım...