folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yasi İlerlemis Abilerimizden Tavsiyeler

Yasi İlerlemis Abilerimizden Tavsiyeler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhawkmilan
    blackhawkmilan's avatar
    Erkek
    kalemlik bunu yazdı

çok güzel tavsiyeler verilmiş bence şu an için yapman gereken şey özellikle bölümünü öğrendikten sonra kpss çalışmak ve bir devlet kurumuna girebilecek puan kazanmak aynı zamanda ingilizceni geliştirmek yds toefl gibi sınavlarda en az %50 yapman lazım bunları yap okulda daha fazla kişiyle tanış kızlarla tanışmak için kulüplere katıl mezun olunca askerliği ertelettir gerekiyorsa kpss dersanesine git gerekmiyorsa haftaiçi çalışacağın iş bul hafta sonu bir kursa git son yıl çok önemli hiç boşlama 

Abi o hep aklimda ya... bu yaz bakacaktim ramazan girdi tembellikten yapmadim simdi staj gene ayni. Ingilizce sart bi ara ruscaya heveslendim sonra dedim iki tane yarim yamalak dil ogrenecegine bi tane tam ogren. O konuda cok haklisin. Kpss bana sicak gelmiyor abi ozel sektor dusunuyorum belki bunun uzerine soyleyeceklerin vardir

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhawkmilan
    blackhawkmilan's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

yazacak çok şeyim var ama 

hayatın a.koy

tamam abi nasıl olcak o iş :d

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

ne yaparsan yap kararsız olma.

ne yaparsan yap parasız kalma. para silahtan daha güçlüdür. hep cebınde olsun hep para kazanacak ufak tefek işlerde bulun.

ne yaparsan yap ticaretin bir köşesinden tut.

ne yaparsan yap edebini adabını bozma herzaman kazanırsın.

ne yaparsan yap uyanık ol bu hayatta. uyanık ol arkadaş dost diye birşey yoktur olmayacakta.

ne yaparsan yap kimseye güvenme. kendine güven kendin yap. herşeyi kendin yap herzaman hayata hazır olursun.

ne yaparsan yap duygusal asla olma. mantığın her zaman bir adım önde olsun.

ne yaparsan yap yapılması gereken işi çabuk yap sakın sallama. 

ne yaparsan yap sırlarını kimseye verme. herşeyi bir adım önceden planla. bu arkadaşına gidip bir çay içmek bile olsa.

ne yaparsan yap halk içinde kullanılan kalıplaşmış cümlelerden uzak dur kendi konuşma tarzını yarat. saygınlık kazanır güven verirsin.

ne yaparsan yap asla ihanet saygısızlık yapma. ama bunları yapanlarında yanında durma telefonlarını açma.

ne yaparsan yap biri sana bir iyilik yaptığında karşılığını mutlaka ver. beleşçi olma beleşçi olanıda tersle koavala gitsin.

ne yaparsan yap sevgilinle sex arkadaşınla hayat arkaşınla duygusal takılma kaybeden sen olursun.

ne yaparsan yap herşeyi önceden konuş insanlarla. asla zarar etmezsin. herşeyi baştan hesabına geldiği gibi konuş.

ne yaparsan yap evleneceğin kişiyi önceden test et. mutlaka onu birkaç testten geçir hesabına gelirse evlen. vay aşık oldum vay sütten çıkmış ak kaşık vay bu bildiğin kızlardan değil vay bu kızın bu hatasını af edeyim vay şöyle vay böyle ile olmaz.

yan yattı çamura battı teker patladı şöför atladı ile uğraşma.

ne yaparsan yap herşeyi kısa kes anında görüntü yap. 

unutma cenazeyi çok yıkarsan ya osurur ya sıçar.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek
    blackhawkmilan bunu yazdı
    kalemlik bunu yazdı

çok güzel tavsiyeler verilmiş bence şu an için yapman gereken şey özellikle bölümünü öğrendikten sonra kpss çalışmak ve bir devlet kurumuna girebilecek puan kazanmak aynı zamanda ingilizceni geliştirmek yds toefl gibi sınavlarda en az %50 yapman lazım bunları yap okulda daha fazla kişiyle tanış kızlarla tanışmak için kulüplere katıl mezun olunca askerliği ertelettir gerekiyorsa kpss dersanesine git gerekmiyorsa haftaiçi çalışacağın iş bul hafta sonu bir kursa git son yıl çok önemli hiç boşlama 

Abi o hep aklimda ya... bu yaz bakacaktim ramazan girdi tembellikten yapmadim simdi staj gene ayni. Ingilizce sart bi ara ruscaya heveslendim sonra dedim iki tane yarim yamalak dil ogrenecegine bi tane tam ogren. O konuda cok haklisin. Kpss bana sicak gelmiyor abi ozel sektor dusunuyorum belki bunun uzerine soyleyeceklerin vardir

Özel sektörde asgari ücretle işe başlayan, devlette 4000 tl ile işe başlayan inş. mühendisi arkadaşlarım var. Sonuç olarak şimdiki deneyimlerime göre üni 4. sınıfta olan halime ya kendi işimikurmayı ya da devleti tavsiye ederdim :D

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

kaybeden adam cok ogut verir. o yuzden cevrede cilgin gibi ogut sacan adamlardan uzak dur. su yolunu bulur misali sen de yolunu bulacaksin. benim gozlemledigim kadariyla bu ulke gencliginin en buyuk 3 problemi.

1. gecici heves kurbani olmalari(butceyi zorlayip gitar, oyun, kol vs.. alip 2 ay sonra kenara atmak)

2. herseyi yapmak istemek (kitap okumak, dil ogrenmek, photoshop ogrenmek, boks ogrenmek vs..hersey olunmaz, bir sey olunur)

3. kotu ekonomi yonetimi(daha elzem seyler dururken ivir zivira para sacmak)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Saglam yorumlar var, seviyorum bu tarz konulari..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı

kaybeden adam cok ogut verir. o yuzden cevrede cilgin gibi ogut sacan adamlardan uzak dur. su yolunu bulur misali sen de yolunu bulacaksin. benim gozlemledigim kadariyla bu ulke gencliginin en buyuk 3 problemi.

1. gecici heves kurbani olmalari(butceyi zorlayip gitar, oyun, kol vs.. alip 2 ay sonra kenara atmak)

2. herseyi yapmak istemek (kitap okumak, dil ogrenmek, photoshop ogrenmek, boks ogrenmek vs..hersey olunmaz, bir sey olunur)

3. kotu ekonomi yonetimi(daha elzem seyler dururken ivir zivira para sacmak)

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    bir cok ders cikardim bubhayatan. unutmazsam yazacagim sonra. temel iki seyi yazayim.
    1- para
    2- ailen haric hic ama hic kimseye guvenme

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

O kızla konuş. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Cizik

Toplam Hit: 6032 Toplam Mesaj: 50