Yavaş İnternetini Getir, Işık Hızında Quiknet"İ Götür
-
İzmirde sadece Mavişehir olması kötü olmuş..Bornova ya gelmeyen internete internet demem ben :P
-
Ankara'da Çayyolu, Eryaman ve Yenimahalle,
aa eryamanda varmış :|
tühh la 1 ay önce yeni internet bağlattıydım hasss....
-
şimdi onlar kendi altyapılarını çok büyük ev sayısı olan yerlere şimdilik veriyorlar örnek bahçeşehir/istanbul gibi
ama diger adsl için türk telekomunkinden veriyor.
-
hocam tellcomu telekomun adsl hizmetinin gittiği her yerden bağlatabiliyorsun die biliyorum.
-
“QUiKNET abonesi olana, bilgisayar bedava” kampanyası nedir?
QUiKNET abonesi olan müşterilerimize abone oldukları internet bağlantı hızına göre bedava bilgisayar sunduğumuz kampanyadır. Kampanya stoklarla sınırlı olup 30 Haziran 2008 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya dahilinde:
1 ve 3 Mbps limitsiz QUiKNET abonesi olana 550 YTL değerinde Casper CHS-1600-7804 bilgisayar
5 Mbps ve üstü limitsiz QUiKNET abonesi olana 1100 YTL değerinde HP GU334AA laptop
bedava sunulmaktadır.keşke haziranda haberimiz olsaydı :S
-
istanbulda olsan bile alamıyorsun fiberi :D 3-5 sitaye vermişler sadece ...
-
istanbul/beylikdüzü/büyükşehir evleri-bizimkent oraya döşerlerken görmüştüm :) bizim'de tatilya tarafı 1 yıla gelir heralde :D
-
Bahçelievler İSTANBUL'da oturan varsa söyliyim. ben sordum.bizim semte ağustos gibi verilmeye başlanacak
-
hocalar normal adsl ttnetin alt yapısını kullanıyo evet ama bu ışık hızında internet tammamen fiberoptik kablolarla kullanılıyo :S
ttnetle ne alakası var :S
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------Telekomun alt yapısını kullanmıyolarmı?
-----------------------------yok hoca tamamen turkcelle ait bir alt yapısı var evet kablolu ama ttnetle alakası yok yoksa ttnet kendisi vdsl2 ile 60 mbit verirken buna çok daha az fiyata 100mbit asla vermez kanımca
-----------------------------tamamda türkcell inde altyapısı türk telekom mesela geçen grev yaptıklarında ne telsim ne türksel ne avea çekmemişti...