Yavaş İnternetini Getir, Işık Hızında Quiknet"İ Götür
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------Telekomun alt yapısını kullanmıyolarmı?
-----------------------------yok hoca tamamen turkcelle ait bir alt yapısı var evet kablolu ama ttnetle alakası yok yoksa ttnet kendisi vdsl2 ile 60 mbit verirken buna çok daha az fiyata 100mbit asla vermez kanımca
-----------------------------tamamda türkcell inde altyapısı türk telekom mesela geçen grev yaptıklarında ne telsim ne türksel ne avea çekmemişti...
-----------------------------ne alaka hoca ? :S türkcellden türk telekoma ne ? ikisi tamamen ayrı kurum. :S
-
Trdede Lağımdan İnternet Olayını yapasalar alt yapı sorunu kalmazda :D b*k gibi net olur :D
-
yalan işler bunlar yalan
-
hocam ilgilenenler için söylüyorum tellcom 1 mbit sınırsız adsl i aldım. zyxel modemi de bedava verdiler en azından ben onu tercih ettim. bağlantıdan memnunum dün bağlandı hat ancak birkaç aksaklık çıktı. telekom görevlileri (hepsine kafam girsin) gelip hallettiler. dün benden mi yoksa siteden mi kaynaklanan bir sorun vardı bilmiyorum ama tbt ye giriş yapamadım. bugun babalar gibi girdi...
-
sitede oturmak gerekiyomuş :| operatör öyle söyledi :)
ayrıca telekom alt yapısıyla alakaları yok adamların fiber optik kablo döşüyolar gittikleri yerlere kendi alt yapıları war
bu yüzden sadece şuan sitelere gidiyolar maliyeti kurtarabilmek için :B